Christmas Gag Gifts

Julen är en högtid av roliga och upptåg aktiviteter. Det är en speciell tid när alla förväntas vara lyckligt sprida glädje och skratt. Men det är en bra storlek av befolkningen som fortfarande stressad med sitt ofärdiga arbetet och oroa räkningar och pengar i detta speciella tillfälle. De kan inte sluta bry sig om sina julfest arrangemang och ibland argumenterar med sina släktingar och vänner. För de människor som har glömt det grundläggande skälet för att fira jul, är det dags att påminna dem om att julen är en möjlighet att tillbringa lugn och minnesvärd tid med familj och vänner. Det är dags att ha några upptåg och skratt med hjälp av gag gåvor. Gag gåvor är perfekta sätt att ha ofarliga kul med vänner och släktingar och göra alla brast i skratt. När allt är skratt också en gåva. Anges nedan är en lista över mycket tankeväckande och lika rolig jul Gag gåvor för de allvarliga människor omkring dig:
Roliga Christmas Gag gåvor

Flying Barnyard Kyckling med ljud
Det är en mycket rolig present till jul och kan vara roligare om du sätter den i julstrumpa på någon du känner. Detta flygande kyckling kan skjutas till ett avstånd av 50 meter och gör en squawk.

Elektrisk stöt Söt burk
Detta är en rolig och lite chockerande present till dina vänner. Den som öppnar locket på burken får en mild chock som kommer att göra alla andra brast i skratt. Tänk att inte ge denna gag gåva till en person med svagt hjärta villkor eller barn under 14 år.

Baklänges Klocka
Det är en riktigt rolig present till en kollega i kontoret. Denna bakåt klocka, som namnet antyder, går bakåt och kommer säkert att mottagarens skratta. Denna klocka, måttligt under prissatta, inte kommer att vara tung på fickan.

Radiostyrda Spiders
Vad sägs om chockerande en nära kvinnlig vän med denna ultra realistisk och läskiga Tarantula? Den 6,5 tum spindel kan vara radiostyrd att röra sig i någon önskad riktning. Du kan flytta den från under sängen för din vän och kan få henne att skrika. När du avslöja sanningen för henne, kommer hon brast i skratt.

Shattered Window Baseball
Denna jul gaggåva är så realistiskt att det verkar som om någon har verkligen krossat glas fönster på en bil eller ett hus med en baseboll. Ägaren till bilen eller huset blir riktigt arg att se detta och kommer förmodligen börja skrika på dig. Men när du avslöja sanningen för honom, kommer han brast ut i skratt och uppskattar denna gåva.

Groucho Fuzzy näsa och glasögon
En mycket stor jul gaggåva för några av dina vänner som är lite bekymrad över hans / hennes utseende. Det kan vara lite förolämpande i början men så småningom kommer att få en söt leende i ansiktet på mottagaren.

Julklappen Shopping
Julklappar för små flickor
Igloos
Julklappstips för make
Mandel smör Christmas Cake
Julen Utomhusbelysning
Christmas Cookie Party
Christmas E Kort
Online julhandeln
Bird House julgran prydnad Craft
Renar Namn Julspel

Leave a Reply