Christmas Songs 2012

Julen är en av de mest berömda festivaler i världen. Lycka är själen i denna festival som firar Jesu födelse, Guds Son och världens frälsare. Julfirande är olika i olika delar av världen, men det finns en sak som är gemensam med dessa festligheter och det är ingen annan än julsånger som lägger ren lycka till denna heliga tillfälle. Ett stort antal låtar släpper under denna säsong, lägga till glädje för denna glada tillfälle. Några av dem förhärliga födelse frälsare Vissa behandlar de känslor som är förknippade med denna festival. Trots nya låtar är julen så nära förknippad med de klassiska julsånger, som åtnjuter stor popularitet sedan dess release, att de nu blivit synonymt med festligheterna. Följ med när vi tar dig till den fantastiska världen av julsånger för detta år. Följande avsnitt hyllar de all-time klassiker, medan införa senaste antalet 2012.

Top Christmas Songs 2012

Ändras av en pojke
Ingen skulle ha trott att en pojke som tog födelse i ett stall skulle bli en stor predikant och hans läror skulle förändra denna värld. Den här låten, “ändrad av en pojke” jublar detta tillfälle. Den här låten är iscensatt av Lari Goss, som är känd för sin Southern Gospel-smaksatt musikstil. Berättarrösten är skriven av Veteran författaren Nan Allen.

Den största Story Of Alla (Marty Parker)
Julen är en av de bästa historierna någonsin sagt. Även en berättelse, det är annorlunda från alla andra berättelser i termer av dess religiösa betydelse. Alla berättelser är roligt och överväldigande, men historien om julen, är berättelsen om frälsaren av världen en som kan förvandla dig helt. Den här låten “The Greatest Story Of All” är skapad av veteran arrangör Marty Parks.

Fira Wonder (Marty Parker)
Julen, födelsen av Guds utlovade Messias är verkligen en underbar tid. Andan i detta undrar fångas och representerade i spännande arrangemang och orkestreringar monteras av Marty Parks. Den här låten “Fira konstigt” skulle definitivt göra ditt hjärta brädden med glädje och hängivenhet.

Season of Joy (Album av Daniel Semsen)
Den här låten, “The Season Of Joy” är en spektakulär kombination av de keltiska musikaliska traditioner och andan i jul, gör den till den mest älskade säsongsbetonade låt. Den här låten arrangeras av Daniel Semsen. Albumet innehåller fyra nya låtar av Keith och Kristyn Getty, som kombinerar irländska klassiker med Celtic inspirerad musik. Prova dessa låtar under julen och dela glädjen med alla.

All-Time Hit Christmas Songs

White Christmas
Detta är en all-time favorit julsång av Irving Berlin. Den här låten tar dig tillbaka till den snötäckta jul. Det har många varianter och en sjungs av Bing Crosby är den bäst säljande singel enligt Guinness World Records. Den här låten var först in i 1942 och var ca 3 minuter lång.

Vet de det är jul?
Den här låten skrevs 1984 av Bob Gedlof och Midge Ure, som syftar till att samla in pengar till hjälp av hungersnöd drabbade människor i Etiopien (1983-1985). Det blev en bästsäljande singel enligt “den brittiska singellistan” och blev också julen nummer ett i 1984, toppade tabellen konsekvent för fem veckor.

Jag kommer hem till jul
Detta är en av de mest gripande Christmas Song som har sitt ursprung i 1943, under tiden för andra världskriget, och skildrar känslan av soldater som trodde att kriget skulle komma över snart och de kan vara hemma till jul. Men blev det inte. Smärtan av att vara borta från sina hem och beloveds uttrycks i touchiest linjer här låten – jag kommer hem till jul, om än bara i, drömmar. Den här låten sjungs av Vanessa Williams.

Allt som jag önskar i julklapp är du
Det är en modern pop romantisk sång framförd av berömda amerikanska sångerskan Mariah Carey. Den skildrar huvudpersonens längtar efter att träffa sin älskare under denna underbara tid. Inte heller bryr hon för några presenter, inte heller kan Santa göra henne lycklig. Hon bara väntar på sin älskare och sjunger, allt jag vill ha i julklapp dig.

Ha dig glad lite jul
Detta är en annan gripande julsång som melankoli tillräckligt för att få tårar i lyssnarens ögon. Låten, som infördes av Judy Garland och senare modifieras av Frank Sinatra, är precis som en strimma av hopp eller en önskan för dem som lider av allvarlig hopplöshet.

Låtar är en oskiljaktig del av julfirandet. Njut av denna festival säsongen med din favorit julsånger. Hoppas den här artikeln hjälpte dig ta reda på några intressanta låtar till jul 2012.

Julen Julstjärna
Igloos
Barn Julpyssel
Julfest Food
Berry Grapevine Krans Hantverk
Silent Night!
Christmas Cracker
Hemlagad Julfest Favors
Julklapp för pappa
Julen Clipart
Julkrans Hantverk

Leave a Reply