Christmas Songs

Inga julfest är komplett utan några fina, fot knacka nummer. När allt är julen den tid att ha roligt och det bästa sättet att göra det är att dansa hela natten. Det finns i princip två typer av julsånger – de som används för dans partier och de som sjungs som julsånger. I den här artikeln har vi täckt båda låtarna, tillsammans med de fullständiga texterna. Du kan spela dessa låtar i ett parti eller ens memorera texter och sjunga dem som julsånger. Kolla in de enskilda julsång samt populära kategorier låtar som anges nedan.

12 Days of Christmas Lyrics
12 Days of Christmas är en berömd julsång, sjungs av den berömda sångaren Lee Greenwood. I följande rader, har vi förutsatt att texterna i låten “Tolv Days of Christmas”.

Jul Morgon Lyrics
Julen Morgon är en vacker julsång, från albumet “Vägen till Ensenada”. Nedan ges lyrisk dikt av songen, som har sjungits av Lovett Lyle.

Julen Skor Song
“Christmas Shoes” är en fantastisk sång världsberömda sångerskan, Carlisle Bob. Texterna i denna populära julsång har fått nedan.

Funny Christmas Songs
Roliga julsånger är mycket på modet i dag. De spelas på julfester och vissa av dem är även sjungit som julsånger.

Kid Christmas Songs
Barn älskar jul och julsånger. De är alltid entusiastiska sjunga i olika julfester. Det finns många populära julsånger för barn som sjungs glatt över hela världen.

Förra julen Lyrics
Förra julen är en av de mest populära julsånger på 1980-talet. Nedan ges lyrisk dikt av songen, som har sjungits av George Michael.

The Christmas Song
“The Christmas Song”, som sjöngs av Torme och Wells, omfattar kärnan av familjen julen. Kolla in texterna i låten nedan.

Topp 10 Christmas Songs
Jullov är det dags för firandet, för glädje och för att ha roligt. Finns det något bättre sätt att ha kul som umgås med din familj och vänner och upplev ditt livs fest?

Christian Christmas Songs
Varje år, under december månad, miljontals hem världen över firar den mest efterlängtade festivalen av året, jul. Den juldagen firas tillsammans med vår familj och vänner, för att vårda vår gemenskap.

Classic Christmas Songs
Julsånger har registrerats av både amatörer och berömda artister från flera decennier. Kanske finns det mycket få internationella artister i dag, som inte har sjungit en sång på julafton.

Country Christmas Songs
Land musiker och sångare har skrivit och sjungit otaliga låtar på julen. Denna musikgenre har skakat människor världen över sedan 40-talet.

Filippinska Christmas Songs
Filippinerna har fått rykte om sig att vara en nation som hyllar världens längsta julen. Man kan höra människor sjunga julsånger redan i september och firandet varar tills trettondagen, firas den första söndagen i år.

Franska Christmas Songs
Jul i Frankrike liksom andra delar av världen firas med stor iver och anda. För franska är julen en tid för familj och vänner “återförening, delta i midnattsmässan

Spanska Christmas Songs
Spanska julsånger eller julsånger ursprung tidigt under medeltiden och var en del av julfirandet under dessa tider, men det var bara från 16. Talet och framåt som de skrevs ned

Bästa Christmas Songs
Julen har alltid förknippats med körer sjunger tidlösa julsånger vara det i kyrkan eller gathörn. Det är låtar som när den utförs med tro i hjärtat

Christmas Rock Songs
När John Lennon och Yoko Ono sjöng linjerna till deras singel “Happy Xmas (War Is Over)” i december 1971, krig rasar i Vietnam och julstämning i harmoni

Tyska Christmas Songs
Det är dags för jul fest, är det semester rusa hela, en lugn lugn kaskader över hela världen, är det dags att tänka och eko känslor på familj och vänner. Låt varje människa vara glada och låt oss alla vara glada.

Irish Christmas Songs
Kristendomen introducerades till Irland av St Patrick i den 5: e talet och var innerligt omfamnas av det irländska folket. Irländsk är mestadels katolska och fira jul med stor vördnad och entusiasm.

Italienska Christmas Songs
Italien har haft en lång och spännande historisk förening med kristendomen. Och affiniteten understryks ytterligare av att Vatikanen, sätet för chefen för den katolska kyrkan, är en kust stad tillstånd inom Italiens huvudstad Rom.

Moderna Christmas Songs
Julen är säsongen av glädje och munterhet! Den läckra doften av cookies i luften, klingande klockor kyrkan och juldekorationer över gatorna, fester gnistra anda av julen.

Pop Christmas Songs
Julen är säsongen av glädje och munterhet! Den läckra doften av livsmedel i luften, klingande klockor kyrka, melodiösa julsånger och fester gnistra anda av julen.

Förskola Christmas Songs
Alla håller med om att några av de bästa dagarna i sitt liv har barndomens jular. När är bra att behaga jultomten att få den perfekta presenten från honom kändes så viktigt

Top 100 Christmas Songs
Funderar på julen tar dig till en förtrollande värld av fallande snöflingor sakta smekande ansiktet, med förförisk doft av delikatesser och trollbindande skönhet dekorationer

Traditionella Christmas Songs
Julen är den tid av roliga och glädje! Andan i julen gnistrade genom klingande klockor kyrkan, ljusnande lampor på gator, aptitretande doft av julkakor och ankomsten av Santa.

Vocal Christmas Songs
Semester musik till julen är vad Turkiet är till Thanksgiving! Du kan inte bara ha en God Jul, om musiken inte är en del av det. Vid kyrkor i form av julen körer, hem inne med hela familjen sjunger och utanför hem som jul

Så, nu har du en lista som täcker nästan alla de berömda julsånger, även de som är populära bland barn. Bara spela något av dessa låtar och rock festen.

Jag såg tre fartyg
Barn Jul Recept
Kul Julpyssel
Roliga julkort
Jul Bröllop
Jag kommer hem till jul
Kreditkort skulder i julen
JULAFTON
Familj Julklappar
Änglar
Julen Office Party Spel

Leave a Reply