Hemlagad Julfest Favors

Vintersäsongen är på och ger i många glada stunder och sprider glädje med ankomsten av julen. Vad tar oss närmare för att få den sanna andan av julen är snön, ljuset, färgerna, julsånger, strumpor, kakor, kakor, dekorationer, fester och glädje överallt. Överraska dina nära och kära med bashing partier, fester roliga och gåvor, förbereda sorter av läckra delikatesser, party så vidare och så vidare är de sätt att njuta av julen. En av de viktigaste aspekterna av part planering är att besluta om party. Christmas party är inte bara gåvor, det är sätt att visa din kärlek och uppskattning för de nära och kära för att göra en av dem känner sig speciell. Dessa hjälper dina nära och kära njuta av festligheterna även efter firandet är över. Skapa egna jul party låter dig bestämma designen och avser din kreativitet. Skapa personliga party hemma också bygger dubbel spänning och njutning. De är enkla och lätta att göra och billig. När du får knack Anpassa party, då du aldrig kan gå tillbaka till att köpa dem igen, så från det här året kan du börja samla några hantverk leveranser, som du tror kan hjälpa dig att få estetiska för nästa julen och göra det ännu mer intressant. Här är några enkla och lätta att göra party för den här julen. Läs igenom den här artikeln för att veta mer.

Personlig Christmas Party Favors

Santa Kepsar
Få lite röd satin tyg. Skär dem i rutor, av längd och 20 cm bredd vardera och sy dem i konisk form och avsluta genom att sticka en vit bomullstuss till spetsen. Detta har varit en all-time favorit partifavör.

Choklad Treat
Förbered hemlagad choklad och packa dem i metall lådor. Täck varje låda i glitter papper och binda dem med satin band och skriva gästens namn eller initialer på toppen av det med hjälp av en lim-glitter penna.

Unik jul Keramik
Köp några enkla keramiska plattor, muggar eller koppar och få konstnärliga genom att måla jul mönster på den med akrylfärger två dagar innan du vill gåva dina gäster. Låt torka dem i 2 dagar och packa väl i en tidning som en första nivå packning och avsluta den med ett glitter papper och klistra in en rosig klistermärke på den för att representera sitt namn.

Cookie Delights
Förbered yummy julkakor hemma och packa dem i guld och silver folie och lägg dem i en söt sockerrör korg och packa korgen med en genomskinlig skiva och klistra få fjädrar satin på toppen.

Attraktiva magneter
För att förbereda kylskåpsmagneter, köpa några små runda magneter mycket tidigare och hålla. Ta några bilder av människor du Gifting. Gör små fyrkanter eller cirklar ur kartong och hålla bilderna ovanpå. Fotot bör skäras i samma form som i kartong. Fästa magneten bakom kartongen och där du går!

X-mas Tree Treasures
För detta måste du ha stor grön hantverk skum, färgad hantverk skum för dekoration och klubbor. Skär stora gröna hantverk skum i två stora trianglar. Skär en triangel vertikalt i två lika stora delar. Klistra in dem på båda sidor av den andra triangeln vinkelrätt genom att hålla dem fast vertikalt. Detta sker i form av en julgran. Dekorera dem med snitt färgade hantverk skum och peta på klubbor i julgranen. Placera inrätta ett centrum bord i området part.

Söt behandla
Ta några långa strumpor eller strumpor och sätta diverse godis, kakor, kakor, chokladkakor, nötter och torkade frukter, käppar godis och så vidare inte det. Och hänga dem runt och slutligen överraska dem med detsamma. Detta fungerar som en dekorativ och en tjänst.

Magiska Ren Damm
Magiska Ren Dust Tanken är inte bara unik utan också billigt. Häll önskad mängd havregryn, glittrar färgstarka och socker och blanda dem väl. Häll dem i en förtrollande genomskinlig gåva påse. Nu skriver Magic Poem Renar Damm i ett litet papper nedan och rulla papperet och sätta i gåva påse. Dikten går så här: “Gör en önskan och blunda hårt, Strö detta på din gräsmatta julafton kväll, som Santa och hans renar strövar kommer detta glittriga damm leda dem till ditt hem, kommer renarna älskar sin gröt mellanmål, medan de väntar på Santa att komma tillbaka.”

Barn Julspel
Little Drummer Boy
Julgodis Recept
Julfest aktiviteter för barn
Eskimo Snowballs
Hur organisera Julspel
Christmas Dessert Recept
Black Walnut Christmas Cake
Barn-jul Skämt
Eukalyptus och citron Holiday Wreath Craft
Julen Office Party Spel

Leave a Reply