Hemlagad Julklappar 2012

Du kan se vackert utformad julklappar och prydnadsföremål i butikerna när julen är runt hörnet. Naturligtvis kan människor längtar efter dessa förtrollande smycken och du inte kan motstå tendensen att plocka upp dessa underbara konstverk och gåva dem till dina mest nära och kära. Det finns dock vissa gåvor, som trots enkel och billig, bo närmare dina kära “hjärta även om de är omgivna av lockande och dyra presenter. Ja, hemlagad gåvor är speciella på sitt eget sätt. De är inte bara gåvor, de är budbärare som bär det meddelande som du har investerat din tid och ansträngning på att denna speciella gåva eftersom du ville dina nära och kära att känna så mycket mer speciell. Även hemlagad gåvor är mycket billigare än de färdiga gåvor. Detta hjälper dig att glädja dina vänner och familj med underbara gåvor även när du är kontanter knastrade. Wow din familj och vänner med snabb, sparsam och festlig hemlagade gåvor på den här julen. Nämns nedan är några hemgjorda julklapp idéer som är snabb, enkel och rolig att göra. Läs vidare för mer information.

Hemlagad öl
Bryggning hemlagad öl är en spännande upplevelse. Och eftersom öl bildar en underbar julklapp, kan få ett kit öl ingrediens minska din ångest och ansträngning om du försöker brygga för första gången. Homebrew öl kit ger dig alla ingredienser som behövs för att brygga öl, utom vatten. Dock bör du samla annan utrustning som glasflaskor, en pott (att koka öl), en behållare för att hålla öl för jäsning och en liten handhållen enhet att begränsa flaskorna på egen hand. Det är viktigt att du sterilisera all bryggning utrustning med jodlösning. Efter det är allt du behöver göra för att följa instruktionerna som kommer tillsammans med satsen.

Beachy juldekorationer
Vad sägs om att göra Christmas ornament med skal? Det skulle inte vara svårt för dig att samla några tankar om du bor nära en strand. Om inte, försök att få vissa skal från närmaste hantverksbutik. De flesta av de hantverk butiker skal varor havet i olika färger, storlekar och former. Försök att göra jul kransar, änglar, snögubbar, Santa etc. med skal. Du kan använda artificiella färger och bomull samt markörer etc. för att göra smycken mer attraktiva.

Choklad Hämmar
Oavsett vad tiden eller tillfälle är, hemlagad choklad är alltid en fröjd att gåva och en behandling för att ta emot, mer så när de vackert förpackas. Ladda en gåva korg med krämig fudge, choklad, godis, tryffel, kola och marshmallows, knyt ett band och lägga till en tagg och voila! Din hemlagad choklad gåva korg är redo att uppvakta.

Goodie korgar
Firandet alltid ringa för massor av smaskiga godsaker och sötsaker. Sprid julglädje med en matkorg fylld med tallkotte kakor, pepparkakor, tårtor frukt, fikon strängar, stänger cookies, pepparmynta skäller och massor mer. Dessa smaskiga läckerheter är inte bara en behandling för att ta emot, men enkel att göra och / eller ordna också.

Fyllda Leksaker
Vad kan vara en mer gullig julklapp än en uppstoppad snögubbe, jultomten, Rudolf, pingviner och älvor? För dem som är händig med handarbete, skapar en söt uppstoppad leksak med filtad ull, skulle bomull fyllnings-och andra förnödenheter vara en vind. Gift din son, dotter, brorsdotter eller brorson en uppstoppad jul leksak denna semester och se deras ansikte balk med glädje. En win-win hemlagad present för säker!

Handgjorda juldekorationer
Du kan inte föreställa mig en jul utan dekorationer. Du behöver inte säga att julen ornament är själen i juldekorationer. Traditionella smycken som stjärnor, Santa, kransar, strumpor, etc. har blivit symboler för julen, men med hjälp av dessa ornament om och om igen kan göra dina dekorationer repetitiva och tråkiga. Varför inte göra några spännande smycken här gången? Du kan gåva några snygga smycken till dina nära och kära och hjälpa dem fira denna jul med en förändring. Formar är tillgängliga på marknaden för att göra saken lättare.

Personliga gåvor
Personliga gåvor sticker ut även bland högar av dyra presenter, eftersom de bo närmare hjärtat. Folk älskar bilder eftersom de påminner dem om de roliga och personliga stunder som de haft och delade med sina speciella sådana. Varför inte använda dessa bilder för att göra en spännande gåva här gången? Prova att göra en foto-kort att skicka julhälsningar. Du kan gåva vissa crockeries tryckta med bilder också. Och collage med julen teman och vackert inredda klippböcker kan också göra för lysande gåvor.

Inget slår glädjen att få skräddarsydda hemlagade gåvor. Denna helgen, lägga heja på dina jultid firandet med dessa senaste hemlagad julklapp idéer och dubbla upp glädjen av att ge och ta emot.

Julklappar för barn
Top Ten julklappar
Julen Punch Recept
Familj Julklappar
Christmas Cracker
Julen tårta recept
Barn-jul Skämt
Julklappar för Girlfriend
Julen Tea Party
Christmas Lights
Pepparmynta Fudge

Leave a Reply