Homemade julklappar 2012

En smart person vet att man behöver inte bryta banken för att få en fin present för de nära och kära. Du kan glädja dina vänner och familj med underbara hemlagad gåvor också när du är kontanter knastrade. Wow din familj och vänner med hemlagad julklappar som är snabba, sparsam och festlig. Hemlagad gåvor är inte bara lätt på fickan, men också ge dig massor av möjligheter att experimentera med, vilket gör hela prövning av gåva att ge ett nöje för dig. Bästa gåvor är de som är personlig och dessa underbara DIY presentidéer tydligt motivera det. För att göra ditt liv lättare, här är några hemgjorda julklapp idéer som är snabb, enkel, rolig att göra och förväntas också samla goda komplimanger från dina vänner och familj. Denna guide presenterar några spännande DIY gåva idéer som din familj och vänner kommer att älska att se under granen. Läs vidare för mer information.

Homemade julklapp Idéer 2012

Choklad Hämmar
Oavsett vad tiden eller tillfälle är, hemlagad choklad är alltid en fröjd att gåva och en behandling för att ta emot, mer så när de vackert förpackas. Ladda en gåva korg med krämig fudge, choklad, godis, tryffel, kola och marshmallows, knyt ett band och lägga till en tagg och voila! Din hemlagad choklad gåva korg är redo att uppvakta.

Goodie korgar
Firandet alltid ringa för massor av smaskiga godsaker och sötsaker. Sprid julglädje med en matkorg fylld med tallkotte kakor, pepparkakor, frukt tårta, fikon rulle, pinnar cookies, pepparmynta skäller och massor mer. Dessa smaskiga läckerheter är inte bara en behandling för att ta emot, men enkel att göra och / eller ordna också.

Tovade Tröjor
Strunt om du inte vet hur man sticka, för du egentligen inte behöver vara en tjusig Knitter att göra detta hemmagjord gåva. Allt du behöver är ett par, gamla ortens tröjor och du är bra att gå. Bara slänga i gamla urvuxna,, ull tröjor i tvätten och sedan torka dem på hög värme tills de är filtade. Du kan använda dessa tovade woolens att göra kopp manschetter, swing väskor, under armen plånböcker, off-the-manschetten armband och allt som kittlar din fantasi.

Handy Coasters
Ingenting gör en mer personlig julklapp än anpassade glasunderlägg, skurna och formade efter barnets handflatorna. Kul att göra och bra att gåvan kan dessa frikostiga intryck av barnens handflatorna vara skickligt utsmyckade med färger, motiv och olika tyger för att göra en stor hemlagad gåva.

Gratulationskort
Inget slår glädje Gifting och ta emot handgjorda kort. Inte bara är det en stor pengar sparare, men kan också göras enkelt med hjälp några grundläggande förnödenheter. Du behöver egentligen inte massor av snygga grejer att göra din julkort stå ut och titta bedövning. Bara ett tema, några rullar papper, sax, lim och kanske klippa konst, och du är bra att gå. Och ja, glöm inte att skriva in en glad julhälsning att lägga till fler blända dina fester.

Spice Kit
En krydda provtagare kan göra för ännu en stor hemlagad julklapp alternativet. Fyll bara några burkar med exotiska kryddor, binda dem med band, snören några taggar och presentera dessa burkar till din FROSSARE vän. Han eller hon skulle helt enkelt älskar dig för det här. Du kan också gåva a Anpassa krydda blandningar för kött gnuggar, marinad mixar, salladsdressing, dipp och kryddor etc.

Fyllda Leksaker
Vad kan vara sötare julklapp än en uppstoppad snögubbe, jultomten, Rudolf, pingviner och älvor? För dem som är händig med handarbete, skapar en söt uppstoppad leksak med filtad ull, skulle bomull fyllnings-och andra förnödenheter vara en vind. Gift din son, dotter, brorsdotter eller brorson en uppstoppad jul leksak denna semester och se deras ansikte balk med glädje. En win-win hemlagad present för säker!

Inget slår glädjen att få skräddarsydda hemlagade gåvor. Denna helgen, lägga heja på dina jultid firandet med dessa senaste hemlagad julklapp idéer och dubbla upp glädjen av att ge och ta emot.

Glädje till världen
Turkish Delight
Julen tårta recept
Christmas Songs 2012
Julen Tea Party
Sanningen om Jesu Kristi födelse
Julen Vidskepelse
Kul Jul Recept For Kids
Korta Christmas Skämt
Barnmat Jar julgran Hantverk
Vegetarisk Christmas Recept

Leave a Reply