Jul Böcker för tonåringar

Julen är en tid att dela, slappna av och njuta av den långa semesterperioden. Många människor har olika sätt att göra den minnesvärd. I detta scenario finns det mycket fokus på utbildning och behandling. Den yngre generationen är antingen inställd på prylar och Gizmos eller spelar tv-spel. Julhelgen kan användas för att omfamna konsten att läsa igen bland de unga tonåringar. Välja en julklapp eller för den delen någon gåva för tonåringar kan vara en svår uppgift. Författaren Richardson har sagt att “Böcker är arvet att ett stort geni lämnar för mänskligheten, som levereras från generation till generation, som presenterar för eftervärlden av dem som är ännu ofödda.”Därför böcker bör uppmuntras och får inte glömmas bort som utmärkta presenter. Ett lämpligt urval av böcker kommer inte bara att fungera som källa till kunskap utan kommer att bli din vän i dagliga kamp i ditt liv. Upptäck de mest moderna böcker för tonåringar här säsongen som sträcker sig från en tonåring fiktion till fräsande fantasier och verkligheter. Kolla in för några av många val av böcker för tonåringar.

Jul Böcker för tonåringar

The Twilight Saga Collection
Skymningen vampyrserien är nummer ett-serien för tonåring flickor och skulle vara en stor julklapp. Medan de flesta tonåring fans av Twilight-serien har många eller alla böcker kan The Twilight Saga samlingen box av Stephanie Meyer vara en fantastisk gåva. Den box har alla fyra romaner från Twilight saga.

Mordet på King Tut
Tonåringar som är intresserade av antik historia i världen denna bok ger en fördjupad detalj mordet på unga King Tut från det gamla Egypten. Den är skriven av James Patterson, befälhavaren skriftligen mordgåta. Patterson ger den antika världen levande. Boken är skriven på en tjusig sätt beskriver de omständigheter som ledde till barnets King Tut död. Det är en icke-fiktion och en trevlig bok.

Vårt val
Den här boken är för de tonåringar som brinner miljö och global uppvärmning. Författaren till boken är tidigare vice VD för USA, Al Gore. Det är en samling uppsatser skrivna på ett enkelt enkelt sätt. “Vårt val” är ett omslag av cirka 30 internationella klimatförhandlingarna toppmöten leds av Mr Gore. Det är en tankeställare och lämnar läsarna med hopp.

Breathing Underwater
Denna bok är en exceptionellt smärtsam, medkännande men helande bok att läsa. Det handlar om en fråga som både tonåringar och vuxna måste vara medvetna av. Författaren till boken är “Alex Finn”. Det är en berättelse om en ung mans val att följa i sin fars fotspår omedvetna om de konsekvenser det har på sitt eget liv. Med tanke ämnet “Breathing Underwater” uppnår det önskade resultatet. Ett måste läsa för att växa upp tonåringar.

Life Is Funny
Denna bok är en mycket kvick ung roman för tonåringar och vuxna. Författaren till boken är ER Frank. Han har skrivit ett mångkulturellt, flerdimensionell bok som kommer att möta och förvandla dem som läser det. Författaren introducerar alla tecken med sina bakgrunder och berättelser. Varje karaktär lämnar ett märke på dig, och du känner dig verkliga känslor när du läser den. Presentera denna bok till en tonåring och se dem falla i kärlek.

Pistasch Ribbon Bars
Papper Julpyssel
JULPRYDNADER
Sanningen om Jesu Kristi födelse
Julklappar för Män
Änglar
Ding Dong! Glatt på High
Kul Jul Recept For Kids
Låg fetthalt Christmas Recept
Naturliga Christmas Garlands Hantverk
Julklappar för morföräldrar

Leave a Reply