Jul böcker för vuxna

Krypa upp med en bok i handen kommer att lyfta din julstämning! På julafton, sitter nära eldstaden och lyssna på förtrollande berättelser av mormor är en av de omhuldade minnen. Läsa Christmas böcker eller lyssna julen berättelser har blivit en viktig del av julfirande. Vi värnar fortfarande i våra hjärtan den berömda julen historier som “en gran” eller “Nötknäpparen”. Dessa barnens berättelser kanske inte förtrolla dig idag som du har vuxit ifrån det tidigt skede. Men bli inte besviken, eftersom det finns många julen böcker skrivna för vuxna vävning i julstämning! Christmas böcker är perfekta julklappar. Lenore Hershey har träffande sagt, “Ge böcker – religiös eller på annat sätt – till jul. De är aldrig gödning, sällan syndig, och permanent personligt.”Här vi tar dig några av de populära julen böcker som kommer återuppväcka julstämning i ditt hjärta!

Populära Christmas böcker för vuxna

A Christmas Carol av Charles Dickens
A Christmas Carol har blivit en jultradition och Charles Dickens mest kända mästerverk. Det är historien om sura och snål Ebenezer Scrooge, och hans förvandling till en varmhjärtad filantrop efter att besökas av flera spöken på en julafton. Den novellen har anpassats till en populär klassiker julfilm, med många förtrollande versioner. Så är julen utan “A Christmas Carol” ofullständig!

Hoppar Christmas av John Grisham
Hoppar Julen erbjuder en rolig titt på kaos och frenesi, som har blivit en oumbärlig del av den festliga säsongen. Berättelsen kretsar kring en amerikansk par, Krank Luther och Nora. Som semesterperioden sätter in, uppskattar Luther att förra julen familjen hade spenderat $ 6.100 på jul och hade mycket lite att visa för det. Så, Luther och Nora bestämmer att just denna gång kommer de hoppa över semestern helt och hållet. Detta innebär ingen shopping, ingen dekoration, några partier, och så inga problem! . Istället planerar de att tillbringa julen inställd att segla den 25 december. Allt går bra tills alla, från julkort försäljare till förskräckta grannar, plåga paret med frågor. “Hur är det julfest, julsånger och Snögubben Kalle? Så ger hoppa jul enorma konsekvenser och inte så lätt som de hade trott! En klassisk bäst för moderna tider.

The Christmas Box av Richard Paul Evans
The Christmas Box av Richard Paul Evans är en vacker historia. Det kretsar kring en jul låda som Richard finner på vinden i hemmet en gammal kvinna, som han och hans familj vistas. Lådan, som ursprungligen var avsedd för en bibel, innehåller flera brev skrivna till döda kärlek och kära. Genom upptäckten av lådan och bokstäverna finner Richard den sanna innebörden av julen! Denna jul berättelse kommer att flytta dig och fylla dina ögon med tårar.

The Christmas Train av David Baldacci
The Christmas Train av David Baldacci center på Tom Langdon, en journalist som är på jakt efter de saker som saknas i hans liv. Romanen öppnar med Tom Langdon ombord på tåget att göra en resa från New York till Los Angeles. Han finner det som ett perfekt tillfälle att reflektera över sig själv och sitt liv. Men det sista, förväntar han att hitta på det här tåget är Eleanor Carter, kärleken i hans liv, som lämnade honom år sedan! Hur händelserna utvecklas och vad fler överraskningar väntar, styrelse The Christmas Train denna säsong!

The Christmas Mystery av Jostein Gaardner
The Christmas Mystery är en charmig berättelse om en flicka som heter Elisabet Hansen, som försvann från sitt hem i Norge. Den lilla flickan sprang efter ett lamm och fann sig själv reser över hela Europa. På hennes resa möter hon änglar, herdar, vise män och andra bibliska karaktärer, som reser över tid till Betlehem. Historien berättas genom pojke som heter Joachim, som förvärvar en gammal magisk Julkalender. Gömd i kalendern är berättelsen om Elisabet, som utspelar sig och vi lär om hennes resa! Ett måste läsa bok på julafton.

The Christmas Tree av Jennifer Johnston
Det är en berättelse Constance Keating, som har levt ett liv i exil, bort från sin familj och från Irland. Vid en ålder av 40, har hon återvänt hem för att dö en för tidig död. Det kommer upp till jul. När hon väntar de oundvikliga, hon repriser de fragment av hennes förflutna. Eftersom granen väntar julafton, väntar hon också, hoppas att resultatet kommer att vara på hennes villkor. En underbar arbete av Jennifer Johnston!

Brott Till jul av Richard Dalby
Julen är den tid av kärlek och glädje! Däremot kan det finnas en mörk sida till denna festival feber. Mord och förödelse kan krypa in i munterhet. Detta attraktiva samling har några av de bästa julen brottslighet berättelser, skrivna av bästa mysterium författare av senaste 150 åren från Agatha Christie, Arthur Conan Doyle till Thomas Hardy!

Förskola Christmas Hantverk
Rudolph Ornament
Travel Tips till jul Semester
Julen Tea Party
Igloos
Hemlagad Julklappar 2012
Unika julklappar
Julen Treasure Hunt Lista
Rita Carol
Bird House julgran prydnad Craft
Jul Cranberry Päron & Walnut Torte

Leave a Reply