Jul Decor 2012

Semesterperioden är tillbaka igen och alla är i den festliga stämningen. Bells, ljus och Hollies är runt. Ja, är julen den och sprit verkar sväva högt. En annorlunda utseende för denna säsong är ett måste. Du vill verkligen inte dra ut samma dekorationer från förra året eftersom det bara innebär miste om trender denna säsong. Dessutom är det mycket mer spännande att slå monotonin och gå till något nytt varje år. En helt ny inredning med nya centerpieces, väggbonader, teman färg, belysning, textilier och kransar kommer att göra susen. Den här säsongen har mycket att erbjuda och det finns många olika trendsättande idéer du kan vara en del av. Låt 2012 gör ditt hem, och dekorationer i den, vara tal om staden. Skumma igenom för några råd och tips att veta vad du verkligen bör göra till jul här gången.

2012 Christmas Decorating Ideas

En konsert med färger
Den här säsongen, silver och en ljusare nyans av grönt har förklarats favoriter. Många silver band, prydnadsföremål och utsmyckningar kan ge upphov till temat “Frostad grönska”. Du är säker på att vara en del av trenden kurva med detta tema. Blues och brunt, tryckt med silver damm och White Frost, anses vara en populär färgschema. Lila är fortfarande dröjande runt den här säsongen, och om samordnade väl med några levande nyanser som rött, pulserande grönt och silver, kan det skapa en jazzig och mysig leta efter dig i vinter. Men i alla hoopla av senaste trenderna, glöm inte det traditionella julen färgschema rött, grönt och guld. Dessa färger går aldrig ur modet och kan alltid vara den bästa utvägen.

The Centre of Attention
Christmas centerpieces är en av de viktigaste delarna av julen dekor. Hålla din färgschema i åtanke, gå vidare och få rätt typ av utseende för tabellerna. Blommor och ljus kan användas i kombination för ett elegant utseende. Du kan hålla det enkelt men ändå vacker med frukter som ihåliga ananas och kokosnötter, och använda dem som vaser för Christmas kronblad.

Varde ljus
Belysning är en av de viktigaste charm bakom varje fest. Likaså julbelysningen är mycket viktigt. Vanligtvis Julen kräver en hel del vitt ljus när de symboliserar den värme och renlärighet att julen är associerad med. Även i år har trenden förblir densamma. Men den här gången kan du använda så många utomhus lampor som möjligt för en himmelsk upplevelse. Du kan även gå om toppning ditt tak med en trumpetande ängel eller en Mähren stjärna. Ditt hus kommer bokstavligen att stå ut. Ljuslyktor kan även användas på trottoarer för att gränsa huset. Ett annat innovativt sätt att lägga ljus till ditt hus kan hänga lampor längs fönstret i huset så att dessa kan ses från utsidan också. Ja, du gissade rätt, det är ryggen till grunderna med belysning i år!

Mindre är mer
Inte så överraskande, “är mindre mer” den här säsongen. Ja du har det rätt. En enkel julgran med exakt placerade utsmyckningar, kransar och kransar precis gränsar runt mycket utsökt, är gåvor lindade till perfektion och ljus stänkte runt den nya flugan.

Uppblåsbara intressen
Ett innovativt sätt att visa upp din semester anda kan placera Hoppborgar i och runt huset. Santas, renar eller änglalika Hoppborgar et al, vajande och poppar runt är säker på att lägga till en gnista som julstämning.

Kände alltid
Det glömda tyg “kände” gör comeback den här säsongen. Det finns så många färger att välja mellan och det är en så lätt och roligt tyg att arbeta med. Med hjälp av filt, kan du hantverk en mängd olika saker som julklapp, kransar och även kransar. Allt du behöver göra är att skära ut en önskad form och limma grejer på. Och om du vill sy det, är precisionen inte ens en fråga.

Going Green
Du kan gå lite miljövänlig denna tid, särskilt med dina kransar. Säsongens blommor och äpplen kan vävt samman. Du kan använda den precis som den är eller bara spraya måla det för att “White Christmas” känsla. Gamla julkort kan stencilerat ut i form av Hollies skapa återvunna kransar. En annan bra idé skulle vara att använda vin korkar och band till pärla ut antika snygga bitar.

Ovan uppräknade var några av de juldekorationer trenderna för år 2012. Här hoppas dessa idéer ger dig möjlighet att lägga till en viss variation i din jul inredning här gången.

Christmas Elf Hantverk
Tyska Carola
Svenska Carola
Mandel smör Christmas Cake
Turkish Delight
Julklappar för Syster-in-law
Åh lilla staden Betlehem
Julfest spel
Vit Snowman
Julen Frukost Recept
Jul Shopping

Leave a Reply