JULAFTON

Julafton är namnet på December 24, dagen före julhelgen. Per västra kristna kyrkorna är julen ska börja på julafton själv. Sen eftermiddag eller tidig kväll i December 24 är reserverad för att säga “massa vakan”. Julen upphör på festmåltiden av dopet av Herren, som firas på söndag efter högtid Epiphany.

De flesta katoliker efter de gamla traditionerna, fira midnattsmässa vid midnatt på julafton. Julafton har idag vunnit nästan samma betydelse som semester själv. Julfirande börjar på tröskeln till julen själv. I följande rader, har vi förutsatt några idéer för att fira strax före jul.

Christmas Eve filmer
De flesta människor tillbringar sin julafton delta en eller den andra parten. De part till småtimmarna på natten och tillbringar sin tid dansa till fot knacka nummer. Det är dock inte nödvändigt att du också vad andra gör. Du kan tillbringa en lugn julafton hemma, tillsammans med alla dina nära och kära. Bara göra en läcker måltid, hyr ett par DVD-skivor och tillbringar natten omgiven av dessa saker och människor som gör ditt liv komplett.

Julafton Party
Julafton partiet är en mycket viktig del av julafton. Alla medlemmar i familjen, tillsammans med nära vänner och släktingar, samlas för partiet att välkomna den mest betydande dagen på året, det vill säga jul. Olika länder har olika traditioner när det gäller måltider av julafton partiet berörs. I Tyskland stekt karp utgör en viktig del av måltiden, medan Tjeckien, är det Fisksoppa som är viktigare.

Vegetarisk Christmas Recept
Julkort
Barn Julfest
Julen är på väg
Christmas E Kort
Kul Jul Recept For Kids
JULGRAN
Julen Trivia
Julfest Favors
Naturliga Christmas Garlands Hantverk
Julfest aktiviteter för barn

Leave a Reply