Julblommor

Blommor är en av de vackraste skapelser av Gud. De ljusare våra liv med sina färger och med sin vackra lukt. Julen är en tid av dekorationer och du måste lätta upp hela ditt hem, liksom din omgivning för det. Du kommer att ha några vackra dekorationer gjorda med kransar, scener nativitet, julgranar och blomsterarrangemang. Blomsterarrangemang är en integrerad del av varje jul dekoration och vid jul, de är mer unika som arrangemangen kommer enbart att vara med Julblommor. Därför ignorerar framträdande av blommor i en jul dekoration är nära omöjligt. Det finns ganska många blommor som använts för julpynt. De varierar från julstjärnan i Nordamerika till Pohutukawa i Nya Zeeland. Människor firar jul med blommor som är vanliga i regionen eller som de kallar sin “Christmas Blomma”. I fall dina nära och kära i Indien, kan du skicka blomkorg till Indien på julafton. Här är några blommor som betraktas som Julblommor på olika ställen.

Blommor till julen

Julstjärna
Det är en vacker, röd, stjärna-formad blomma, blommande säsongen sammanfaller med julen. Det anses som en av favorit blommor av julen. Legenden om julstjärnor kom hela vägen från Mexiko. Enligt sagan en tjej som heter Maria och hennes bror Pablo var mycket fattiga och kunde inte köpa några presenter till Jesusbarnet i krubban i kyrkan. Så de tog några ogräs som de hittade på väg till kyrkan och planterade det hela krubban. Men mirakulöst de gröna topp bladen ogräsen förvandlats till röda kronblad, och snart krubba var omgiven av vackra star-liknande blommor och så vi ser dem idag. På vissa ställen är det också sagt att julstjärnor symboliserar “Star” i Betlehem. Känd som “Flame Leaf” eller “Blomma av Holy Night”, är julstjärnor en del av varje jul dekoration nu.

The Christmas Rose
Julen ros, som också kallas snö eller vinter Rose, är en välkänd engelsk växt som traditionellt betraktas som en sann jul blomma i Europa. Den blommar i djupet av vintern i bergen i Centraleuropa. Det finns en legend förknippad med julen ökade också som är relaterad till herdinna heter Madelon. Det var en kall och vintrig natt när de vise Män och herdarna gick förbi henne med presenter till Jesusbarnet. Att veta detta, började stackars Madelon gråta eftersom hon inte ens kunde hitta en blomma till gåva Det heliga barnets. En ängel, se hennes tårar, borstad bort snön avslöjar en mycket vacker vit blomma tippas med rosa, ökade julen. Således är julen ros en favorit bland européerna.

JULKAKTUS
Även känd som “orkidé kaktus” vanligtvis blommar under julen. Det är ett utmärkt val för hängande korgar som den har en hängande stam.

Pohutukawa
Den Pohutukawa Tree förknippas ofta med julen i Nya Zeeland. De röda blommor som de är, blommar i december.

Murgröna blad
De symboliserar evigheten och uppståndelsen. Den murgröna blad har associerats med den egyptiska guden, Osiris och den grekisk-romerska guden, Attis. De var båda uppståndne från de döda.

Mistel
Användningen av den har dateras till tiden för hedningar. Det sägs också att de Druid prästerna använde det mycket innan Jesu Kristi födelse för vintern firandet.

Körsbär Blooms
Det är sed i centrala och norra Europa att bryta en gren av ett körsbärsträd i början av advent och hålla den i vatten i ett varmt rum. Blommorna kommer att brista i blom i juletid.

Julen Recept
Christmas klassrummet Hantverk
Santa Claus Skämt
Santa Clause spel
Julgran Shopping
Julklappstips
Julbord Recept
Julen Humor
Christmas vinrecept
Ovanliga julklapp idéer
Julen Favors

Leave a Reply