Julen Musical Spel

Jul och njutning är nästan synonymt med varandra. Hela inleds från jul till nyår är det roligaste period av året och firas på olika sätt över hela världen. Olika människor observerar festivalen på olika sätt, men det grundläggande temat är densamma och det är att sprida och ta emot budskapet om kärlek och vänlighet. Parterna är organiserade, är överdådig måltider beredd och människor träffas för att njuta av festivalen med sina nära och kära.

Under julen, retar vad människor mest är innumerous spännande spel som innehas till jazz upp partiet. Det finns en mängd olika spel som spelas av både barn och vuxna under festivalen. Några av dem är godis stafettlopp, Secret Santa spel, rosetter Pass, jul minnen och den mycket berömda musikaliska spel. Dessa musikaliska spel är av olika typer och beror mycket på de inblandade deltagarna. Några av dessa spel är endast avsedda för barn och några andra bara för vuxna. Återigen, det finns vissa spel som kan spelas av en kombination av båda. En förteckning över sådana roliga och spännande musikaliska spel ges nedan i denna artikel.

Gissa låten
Detta spel är främst för vuxna och alla får ett gott skratt samtidigt som du spelar den. Allt du behöver göra är att skriva om tonerna av de berömda julsånger i dina egna ord och sjunga dem högt. Den som är mest kreativa och lyckas få flest skratt vinner spelet och ges ett pris.

Gissa A Song
Detta spel kallas “Gissa en låt” och spelas mestadels av vuxna. Du behöver ett par CD-skivor med julsånger. Detta kan du enkelt köpa från en populär musikaffär i närheten eller så kan du även ladda ner musik från Internet. Var och en av dessa låtar spelas för högst ca 5 sekunder. Den deltagare som har möjlighet att korrekt gissa titeln på låten som spelas förklaras vinnaren och ges ett pris.

Frys Dans
Den tredje spelet är väldigt spännande och kallas “freeze dans”. Detta spel innebär en hel del dans och hoppande och är en favorit med små barn. I det här spelet är några kända jul låtar spelade och alla deltagare får dansa. Så snart musiken är avstängd, bör barnen “frysa” på ett ställe. Detta spel är mycket underhållande att titta på och är ett bra sätt att värma upp barnen till de andra spelen.

PÅ EN GÅNG
En annan kul spel som kan spelas av människor i alla åldrar och tänkesätt är att ha alla att sjunga sin favorit julsång, allt på samma gång. Om du hanka upp mellan, måste du sluta sjunga på en gång. Den person som fortfarande sjunger till slutet av spelet och har inte trasslat enda gång förklaras som vinnare.

Pass The Santa
Ett spel som håller gästerna underhöll i timmar tillsammans är “Passera Santa”. I det här spelet, alla deltagare sitter i en ring och mjukdjur överförs från en deltagare till en annan. En Peppy julsång spelas i bakgrunden. Den person som håller i Santa när musiken stoppas är ute och ska kliva ut ur cirkeln. Den som stannar till slutet av spelet vinner och får behålla Santa som priset.

Anställd Trivia Game
Julklappar för föräldrar
Chokladtryfflar
Plockmat recept för julen
Pine Cone fågelbordet
Julen Tea Party
Jul Böcker för tonåringar
Julklappen Exchange Games
JULTOMTEN
Santa Clause spel
Berry Grapevine Krans Hantverk

Leave a Reply