Julen tårta recept

En av de mest hängivet och tydligt berömda festivaler är julen ett tillfälle att sprida och dela kärlek, tillgivenhet och gemenskap. Märkt av hela kristna över hela världen firar denna heliga högtid som kallas julen födelse årsdagen av Guds son, Jesus Kristus, den 25 december varje år. Som sådan förberedelserna för samma påbörja månader i förväg. Människor städa sina hem, repetera till jul massa, däck granen med vackra prydnadssaker, laga läckra traditionella delikatesser, och köpa nya och levande kläder.

Med tanke på julmat, består menyn av en lång lista av många typer av delikatesser. Aptitretare, snacks, drycker, sprit, kakor, desserter och huvudrätten! Så när julen är runt, skulle inget hus finnas utan dessa påkostade och aptitretande mat till frestande folk gräva i dem då och då. Med slutförandet av den tunga och överdådig måltid, desserter markerar perfekta slutet. Och vad bättre än kakor kan vara att slutföra din måltid på en söt lapp med uppfyllelse! Med detta avsnitt, ta reda olika kaka recept som får dig att gå gaga och kittla magen för en sekund, eller kan vara tredje skiva. Kolla in dem och njut!

Här är några av de mest utsökta recept jul kakor och bröd. Du kommer framför allt att älska julgranen tårta och mörk jul fruktkaka för sin smak och lämplighet för den festliga julhelgen.

Mandel smör tårta
Yummy är ordet som först slår dig när du tänker på mandel, smör och tårta! När det är jul, är munnen bundet till vatten längtan efter finger-slickande och härlig kakor och andra efterrätter. En tid att fira och minnas Jesus Kristus, människor hänge sig åt att göra det bästa av livsmedel som de kan hitta i böcker och på internet.

Black Walnut Cake
Julen är på väg! Förberedelserna är i full gång. Du har inrett ditt hem med alla möjliga kransar, ljus och prydnader. Din Julen är alla decked upp med diverse krimskrams och prydnadssaker. Dina kläder är klar och du är nu på väg till köket för att förbereda en stor och praktfull julmat.

Candy Bar Angel Cake
Massor av grädde, tårta, pudding och godis – Det är precis vad en chokladkaka ängel kakan är. Populär i USA, är ängel mat kaka en fuktig och sockerkaka förbereda en Bundt pan, lämnar ett hål i mitten av kakan. Njuta av din julfirande med vackert inredda och frestande ängel mat kaka.

Julen Log Cake
Vill du göra din julfirande desto mer speciell och minnesvärd för kommande år? Inkludera denna jul log tårta i din jul fest meny. Läckra, flavorsome och saftiga, är denna kaka perfekt för att lämna alla som vill för en andra serve, eller förmodligen tredjedel också.

Julgran Cake
Vad är en jul utan en julgran? Säkert intetsägande och mindre njuter! Precis som en julgran är viktigt för festliga firandet, varför inte lägga till den här speciella symbolen i din julmat också? Ja, en julgran kaka. osäker Oroa dig inte. En julgran kaka kommer bara lägga en touch av tradition och vana att dina fester.

Mörk jul Fruit Cake
En kaka som är härlig, fuktig, och frestande ändå frisk och aptitretande! Vi talar om den mörka julen frukt kaka. Tillverkad av en mångfald av frukter och torra frukter är denna dessert en säker-shot tillägg till din jul måltid. Och eftersom det är vintertid, lägga några strössel av kryddor och sprit kommer att föra fram smak och arom av kakan och hålla dig skyddad från snöfall utomhus.

White Christmas Cake
Medan alla är upptagna att förbereda ljusa och attraktiva kakor och desserter till jul, kan du välja att avleda din rutt till en enkel men ändå elegant vit julgran. Även om blotta tanken på det kanske låter enkelt och intetsägande, men med rätt sorts dekoration och garnering, kan du förvandla den till en härlig stor efterrätt bara för att lämna gästerna trollbunden.

Homemade julklappar 2012
Pepparkakor i en burk
Julen Musical Spel
Åh lilla staden Betlehem
Spanska Carola
Romantiska gåvor för julen
Julfest spel för tonåringar
Christmas Gag Gifts
Julkort
Christmas Skämt
Första Noel

Leave a Reply