Julen Tea Party

Jingle Bells Jingle Bells… dess höras högt och tydligt. Santa är på väg med den röda renar på en släde för att njuta av sina dagar här med dig. Julen är ett firande av unionen, gyllene minnen, och det är dags att vårda relationer. Själva tanken på julen ger enorm glädje och njutning som du känner som att se alla dina vänner och familj, helt plötsligt. Det bästa sättet du kan göra din jul minnesvärda är genom att inrätta en härlig jul tebjudning. Det finns inget bättre sätt än detta att återförenas med dina förlorade långa relationer och en bättre chans att avtäcka en bra semester i förväg. Vem gillar inte att baka en kaka under jul och göra några utomordentligt läckra rätter för dina nära och kära och vinn lagrar för din matlagning? Så, ta det som en ursäkt för att ta din dyrbara jul porslin ut och baka en kaka för en härlig kväll för de underbara människor som du har missat för länge. Julen är i vår tröskel, och du har fjärilar flyger i magen, tänker din jul tebjudning. Du kan hitta en hjälpande guide att inrätta en härlig jul tebjudning.

Idéer för Christmas Tea Party

Schemalägga Partiet
Kom alltid ihåg att en jul Tea Party måste beslutas två eller tre veckor före eftersom du kommer att behöva tid för att göra din fest den speciell. Helger kan vara de bästa dagarna för partiet. Eftersom denna part måste hållas före jul kommer den festliga stämningen vara på, så helgerna skulle vara de bäst föredragna dagar för partiet. En söndag eftermiddag eller en lördag kväll passar räkningen.

Planering inbjudningar
Du kan göra en lista över de inbjudna och skicka ut inbjudningar förhand själv. Var tydlig som en kristall om parti specificerar, kan du nämna även om de spel som du planerar där på festen. Du är liberala välja inviterar från den lokala butiken eller det kan vara en handgjord inbjudan tillsammans med några favörer, kommer en festlig korg full av te vara ett bra val. Se till att du har minst 8-10 gäster och om de åtföljs av barn, göra ett lekrum eller sovrum avsedda för dem.

Mat och Dryck
Nästa sak som finns i listan är mat och dryck avsnitt. Gör en lista på allt som du behöver för att handla för partiet. Eftersom det är en tebjudning, se om olika sorter av te från Lipton te, grönt te, kamomillte, Melaleuca te, kanel te, ingefära te, och listan kan fortsätta. Glöm inte att handla kryddor som honung, vitt socker, farinsocker, citron, mjölk som sådan. Du kan även prova för alternativen som pepparmint varm choklad, glögg cider eller druvsaft. Eftersom partiet är i ingen särskild måltid, kan du klara dig med några frites och aptitretare. Du kan lägga på några hamburgare eller pizza tillsammans med ost eller plattor kött.

Varaktighet av partiet
Partiet bör inte gå utöver två eller tre timmar och det borde vara ganska enkelt. Du bör ägna tillräckligt med tid med dina vänner och släktingar och njuta av en trevlig mysig kväll i jul charm.

Särskilda minnen
Du kan även slå några julen gynnar eller en special memento som en memoar av en stor kväll. Det kan variera från en trevlig kaffe mugg eller en korg fylld med några kakor eller choklad.

Nuttin ‘For Christmas
Jullunch Recept
Kreditkort skulder i julen
Julen Office Party Spel
Barnmat Jar julgran Hantverk
Jul One Liner Skämt
Julen Quiz
Frosty Socker Glaserade färsk frukt Craft
Carola 2012
Julen Utomhusbelysning
Lätt jul recept

Leave a Reply