Julfest Drycker

“Ät, drick och var glad, för i morgon vi dör”. De tre grundläggande bekvämligheter för livet kan vara mat, kläder och ett hem att bo i. Men för en fest nödvändigheter börjar med god mat och slutar med en god drink som dröjer sig kvar hos dig för en hel natt. Vad är firandet utan att ta din bästa valda drycker från din garderob? Nu är det dags att kliva in i rollen som en bartender och presentera dina gäster ett urval av era drinkar och mocktails. Dess jul och du kommer att vara antingen redo för en fest på din plats eller kommer att njuta av en fest på din väns plats. Det är den tiden på året som du väntade på, att träffa och hälsa dina vänner och släktingar och vårda dessa stunder som du hade missat. Göra det bästa, är dock inte en oerhörd uppgift inte en lätt uppgift heller. Men om du har lite tålamod och lite tid du kan passera pärs. Det är helt naturligt att du måste behandla dig själv och andra med bästa möjliga drycker som du kan hitta i butiken. Presentera dig några enkla tips som kommer att vara till hjälp för dig samtidigt plocka dina drycker från butiken att åter arrangera din dryck garderob.

Idéer för Christmas Party Drinks

Öl
Välj valfri öl som du väljer. Allt du behöver se till är att det är aplenty. En platta med köttfärs pajer eller en platta av god cheddar kan vara en fantastisk presentation tillsammans med en kanna öl.

Starkvin
Vin är alltid en del av varje jul firande. Under inga villkor kan vi undvika viner från menyn. Men sällan inser vi att det finns några bra sätt för servering viner. Vin gör en bra kombination med allt som du hittar i din meny. Det finns inte någon skada att behandla det som en förrätt eller du kan även gärna servera den tillsammans med en handfull krispiga salta mandlar eller rökt lax.

Sherry
Även Sherry är en mycket underskattad dryck, kan den avnjutas på en julfest om du producerar den i en mängd olika stilar från dess lättare version Finos till mörkt och tyngre version som kallas olorosos. Du kan även tjäna sitt dessertvin också.

Port
Ännu en vinflaska som måste vänta på sin sällsynt chans att vara en del av partiets recept. Vad vi inte vet är att det ibland kan göra några himmelska godsaker. Det kan vara en perfekt nybörjare såväl som det kan avsluta din måltid med stil. En blandning av vit port med tonic vatten och en kil av kalk är bra välkomnande förfriskningar dryck för dina gäster.

Gin
Att vara den mest mångsidiga anda bland resten kan blandas med allt från en uppfriskande drink med is till en stark och iskall Martini. Sipsmith Gin och Beefeater 24 är några bra val som du kan gå till.

Brandy
Inte bara kan det vara en del av en stor cocktail kan även serveras efter en måltid eller som något som ger dig det där lilla punch. Lepanto spanska Brandy och Somerset Cider Brandy är två favorit brittiska andar som alltid ger en känsla av deras förfall. Monkey Shoulder och kompass Box Lady Luck är “rena” eller “blandad” malt, men när de blandas i drinkar säkert kan ta andan ur dig.

Rom
Alnwick Rom är en av Storbritanniens bäst bevarade drycker hemligheter, en blandning av Guyanese och jamaicanska rom med ett recept som är över hundra år gammal. Trois Rivieres 8-årig från Martinique har en pepprig kick och är underbart när värms och hälls över vaniljglass.

Topp 10 Jul böcker
Christmas Pie Recept
Julen Musical Spel
Julen Mistel
Julkalender Paper Craft
Handgjorda julkort
Jul Decor 2012
Eskimo Snowballs
Chess Pie
Jultomten kommer till stan
Christmas Bröd Recept

Leave a Reply