Julgran Idéer 2012

Med julen nästan på oss, är det dags att kavla upp dessa ärmar, stiga till tillfälle och göra din semester extra speciella med dessa häpnadsväckande Christmas idéer träd dekoration. När det gäller att tala om julgranar, lite uppfinningsrikedom, innovation och extra utsmyckningar gå långt i bländande upp din inredning. En julgran inte bara bidrar till säsongsmässiga charm era fester, men också hjälper LUKTFRI ditt hem och visar hur mycket du bryr dig om dagen. Så, inte försummar inte från att gå en extra mil, satsa på silver klockor, blinkande lampor, girlanger, ornament och köpa en vacker träd för att göra din jul firandet händelserik. I år hoppa över clichéd pepparkakshus och kjolar träd och ge ditt hem en makeover med dessa senaste julgran trender. Festlig och färgstark, dessa julgran idéer för 2012 skulle jazz upp din inredning och årets jultid firandet som inget annat.

2012 Christmas Tree Idéer

Frostad Tree
Gran, gran eller tall, en julgran muddrats med spray snö ser inte bara mer rimed, men också lägger till en skvätt av silver elegans till din inredning. Bara pryda den med enkla pappers-och glitter ornamentik i nyanser av grädde, vitt och silver för att slutföra utseende. Du kan också använda vintage metallbitar och ornament glitter för extra jazz.

Favor Tree
För någon som inte har råd tillräckligt med utrymme för en full storlek julgran, att få en miniatyr tjänst träd skulle vara en utmärkt insats. Allt du behöver göra är att göra små presentaskar från omslag papper, stoppa dem med semester godsaker och hänga upp dem på en julgran formulär. På grund av sin ringa storlek, skulle dessa gynnar träd passar var som helst – från din matbord till köksskåp och kan användas för att pryda någon favorit hörn av ditt hem.

Aluminium Tree
Även om inget slår doftande, fräsch känsla av verkliga julgranar, det finns många som vill sina julgran att ha så mycket jazz som möjligt. Detta förklarar varför aluminium träd är en stor ilska på senare tid. Förutom att dessa läckra, blanka träd ser fantastisk när prydd med bollar och swags, blända de också upp hela inredningen i rummet, för att inte tala, de finns kvar för mer än bara en Jul till skillnad från en vanlig naturlig julgran.

Heirloom Tree
Det är förvånande att se hur några lättillgängliga material kan omvandlas till göra vackra släktklenod ornamentik för din julgran. Bara vrida och vända trådbundna Lametter att göra bländande stjärnor. Du kan använda vita och silver pärlor för att göra snöflingor och mjuka tyger för att skapa dekorativa klot. Även saker som enkelt som knappar och trä kan användas för att försköna julgranar. De kan också vara värdefull som vackra minnessaker senare.

Bomullstuss Tree
Strunt om du inte har tillräckligt med ornamentik att försköna din julgran. Vardagliga saker som bomullstussar kan lätt förvandla din julgran till en head-turner. Bara få tag på en stor påse med mjuk bomull bollar och placera dem över hela trädet för att skapa en ren vit, snöig effekt.

Kontorsmaterial Tree
Ett kontor leverans träd passar perfekt i din arbetsyta atmosfär och samtidigt har alla infästningar för träd som motsäger dess arbetsplats rötter. Nyckelbrickor förskönad med klistermärken, klippa mappar ut i ornament och gem kedjor hängande grenarna lägger en perfekt touch till kontoret julgran.

Äggskal Tree
Om du tror att ägg är bara ca påsken, tänk om. Skimrande guld äggskal kan krydda din jul inredning sprucely. Bortsett från att ha en stark jultid betydelse äggskal står för liv och bra saker att komma vilket gör en imponerande och perfekt komplement till din jul inredning.

Julgranar är nödvändigt för jultid festivalen. Inte nog med att de lägger festligt luft till inredningen, blända de också upp firandet. Om du inte kan besluta om hur man ska försköna din julgran i år, då de ovannämnda idéerna skulle få din kreativitet tävlar högt. Distinkt ändå stilrena, dessa imponerande julgran idéer är sannolikt att klippa din fest i år 2012.

Plockmat recept för julen
Personlig Julklappar
Hör du vad jag hör?
Julen Punch Recept
Christmas Poems
Christmas vinrecept
Julklappar för föräldrar
Unika julklappar
Julängel Dekorationer
Jul Böcker för tonåringar
Svenska Carola

Leave a Reply