Julgran Idéer 2012

Med julen nästan på oss, är det dags att tänka out-of-the-box och göra den här julen speciella med innovativa dekoration idéer. Tror du inte julgransprydnader blivit mekaniska nuförtiden? Människor drar generellt ut samma gamla traditionella Christmas ornament som strumpor, Santa, änglar, mm som de har i sina skåp från förra årets jul. Köpa nya och trendiga smycken kan vara överkomligt för vissa människor, som kan vara anledningen till att de föredrar att använda samma prydnader om och om igen. Om så är fallet, oroa dig inte, lite påhittighet, innovation och extra utsmyckningar gå långt i bländande upp din inredning, utan att tömma din plånbok! För andra som inte har något emot budget, brist på idéer kan vara en begränsande faktor. Så i år hoppa över clichéd pepparkakshus och kjolar träd och ge ditt hem en makeover med de senaste julgran trender som vi föreslår i följande avsnitt. Festlig och färgstark, dessa julgran idéer för 2012 skulle jazz upp din inredning och årets jultid firandet som inget annat.

2012 Christmas Tree Idéer

Foto julgran
Julen är mycket förknippad med nostalgi och minnen. Varför inte använda några av dessa underbara stunder att dekorera din julgran i år? Säg adjö till de traditionella ornament denna gång och hänga några familjefoton på julgranen. Om du inte känner för att ignorera de framstående julen symboler som Santa, strumpor, stjärnor, änglar etc., sedan få några bilder av dessa ornament och hänga dem också! Gör inte rynkor i pannan, bara överväga tanken och tänka över det. Det skulle definitivt vara en intressant julgran.

Frostad Tree
Gran, gran eller tall, en julgran muddrats med spray snö ser inte bara mer rimed, men också lägger till en skvätt av silver elegans till din inredning. Bara pryda den med enkla pappers-och glitter ornamentik i nyanser av grädde, vitt och silver för att slutföra utseende. Du kan också använda vintage metallbitar och ornament glitter för att extra jazz.

Candy Christmas Tree
Karameller har också en viktig roll i julen scen, en roll som barn älskar mycket. Låt oss ge en annan uppgift – en ny uppgift för godis denna gång. Tänk på att använda godis att dekorera din julgran. Du kan också använda bakat kakor. Färgglada godis skulle definitivt göra din julgran ett ljust en. Nu var försiktig, kan barnen plundra ditt hem när som helst!

Färgglada julgran
Grönt, vitt och rött är de vanligaste färgerna du ser under julen. Varför inte göra den här säsongen mer färgstarka i år? Om du har råd att investera lite tid, sedan köpa en vit julgran och måla den med regnbågens färger. Alternativt kan du även använda dina favoritfärger istället för färger regnbåge. Oroa dig inte om du inte har tillräckligt med tid, bara få en vit julgran och dekorera den med färgglada dekorationer. Du kan också prova att spruta vissa färger slumpmässigt över den.

Metallic julgran
Omdefiniera de traditionella begreppen julgran i år. Säg nej till dominans av grönt och prova dekorera din julgran med metalliska färger som silver, guld och / eller brons. Du kan antingen använda en blandning av dessa färger eller välja en monokrom tema med någon färg.

Favor Tree
För någon som inte har råd tillräckligt med utrymme för en full storlek julgran, att få en miniatyr tjänst träd skulle vara en utmärkt insats. Allt du behöver göra är att göra små presentaskar från omslag papper, stoppa dem med semester godsaker och hänga upp dem på en julgran. På grund av sin ringa storlek, skulle dessa gynnar träd passar var som helst – från din matbord till köksskåp och kan användas för att pryda någon favorit hörn av ditt hem.

Aluminium Tree
Även om inget slår doftande, fräsch känsla av verkliga julgranar, det finns många som vill sina julgran att ha så mycket jazz som möjligt. Detta förklarar varför aluminium träd är en stor ilska på senare tid. Förutom att dessa läckra, blanka träd ser fantastisk när prydd med bollar och swags, blända de också upp hela inredningen i rummet. För att inte tala, de varar mer än bara en Jul Till skillnad från en vanlig naturlig julgran.

Gothic Christmas Tree
Detta är för dem som vågar nog att prova okonventionella metoder. Om du verkligen har en push att experimentera med nya teman, prova dekorera din julgran med gotiska dekorer som skallar, svart Santa, blod färgade prydnadsföremål, etc. Lägg hamlade fingrar, falska blod-stänk, små gravstenar etc. för att göra det spookier.

Julgranar är nödvändigt för jultid festivalen. Inte nog med att de lägger festligt luft till inredningen, de gör också firandet snitsigare. Om du inte kan besluta om hur man ska försköna din julgran i år, då de ovannämnda idéerna skulle få din kreativitet tävlar högt. Distinkt ändå stilrena, dessa imponerande julgran idéer är sannolikt att klippa din fest i år 2012.

Frosty Socker Glaserade färsk frukt Craft
Julklappstips för make
Julklappar för föräldrar
Vit jul!
Billiga julhandeln
Snabb Jul Recept
Roliga Julklappar
Julklappar för Girlfriend
Sista-minuten Christmas Shopping
O Kom, alla ni trogna
Julklapp Basket Idéer

Leave a Reply