Julgransutsmyckning 2012

Vackert dekorerad julgran representerar GLÄDJE av världen som den förbereder sig för att välkomna frälsare. Startade på 15: e eller 16-talet, är traditionen att dekorera julgranar blir mer och mer populärt varje år som går, även om vissa förändringar har skett i dess dekoration stilar och material. Det är en härlig tid i slutet av året när familjen får tillsammans och arbetar på den invecklade trädet innan de slutligen placerar julstjärnan eller ängel ovanpå det. Tiden har haft sina effekter på de dekorativa ornament också. Från gamla världen dekorationer som äpplen, nötter, datum etc. har vi nu flyttat till många sorter av decoratives. Det finns dock fortfarande beundrare för vintage och viktoriansk julgransprydnader även i bommen för andra trendiga smycken. Som varje år har även i år en ny uppsättning av trendiga smycken att erbjuda dig. Du kan använda dina kreativa färdigheter och göra egna trender eller gå igenom de senaste trenderna i juldekorationer som nämns nedan.

Julgran Decorating Ideas 2012

Themed julgranar
Themed julgranar är ganska modefluga i år också. Vad du vill eller brinner kan vara inspiration för ditt träd. Efter den enorma framgången som de möter i 2012, är det inte konstigt att dessa är tillbaka med en smäll i år också. Virkad och stickade artefakter för krukmakare i din mamma, inspirerade sport prydnader för en atletisk unge, en manick tema träd för de tekniskt kunniga pappa, den “Wolverine” utseende för x-Män fanatiker osv, alla tillgodose den nya eran. För dem som har en sak för den gamla världen charm, hängde fotografier ornately på trädet för i släktträdet inspirerad look, skulle göra susen. Du kan tänka på andra saker som inspirerar dig och har en helt annan ser träd här säsongen.

Themed Dekorationer
Välj träd prydnadsföremål enligt temat du har valt. Om du inte vill gå för tema, sedan prova några trendiga smycken för att åstadkomma en modernistisk utseende. Ganska hängande bollar, kransar, snöflingor, kottar, klockor, små lyktor, flashiga stjärnor, etc. är all-time favoriter. Att gå med de senaste trenderna, kolla in de nyaste visas i butikerna. Senaste ornament har lagt funktioner som ljus, musik, rörlighet etc. Du kan även dekorera turné träd med familjefoton eller göra dina egna smycken och ge trädet en personlig look.

Träd Toppers för julen
Träd slagklippare markera en julgran. Vissa människor kanske föredrar att hålla sig till samma traditionella topper varje år, men det finns några som vill lite nyhet i sina träd slagklippare varje år. Det finns en galen mängd träd slagklippare att välja mellan i år. Från elegant upplyst att dråpligt bullriga, kan du välja något som passar det övergripande stämningen och temat för ditt hem den här julen. Även om många figurer och ornament har nu kommit på modet som träd slagklippare, kan den enkla charmen i en ljus stjärna på toppen av granen aldrig undergrävas. Så det här året, om du vill gå tillbaka till grunderna och få den stjärnklara topper för din julgran, tar du välja från papier-maché stjärnor eller ens stjärnor med fint filigran. Nu är ett träd topper du kan aldrig gå fel med!

Träd med en skillnad
Går vidare från de traditionella dekorationer är inte en stor sak så länge det inte strider mot någons religiösa tro. Om du verkligen är intresserad av att experimentera med ovanliga teman försök sedan gotisk eller Zombie juldekorationer träd. Det skulle definitivt vara en annan julgran med skallar och spöklika smycken som används som dekorationer. Men tänka två gånger innan experimentera med sådana teman som de kan anses stötande av den gemensamma samhälle och kan även röra upp en stor protest.

Julgran Snörmakeriarbete
Roterande trädbeståndet och hjul montrar blir populära varje år. Dessa står hjälpa dig att förändra positioner trädet lätt så att du kan prova olika platser innan du äntligen fixa en plats för det. Christmas tree kjolar kan ge en speciell finish till trädet. Oavsett vad temat är och hur ornament är eleganta julen kjolar är alltid trendig. Traditionella sammet kjolar eller de med pärlstav arbete eller lappade mönster finns nästan överallt. Fina band, ljus rep, swags av nät, eller jul kransar kan draperas runt trädet för att förbättra det ännu mer. Material som kottar, kluster av blommor, metalliska bär, etc. kan användas för att göra kransar. Satin draperier också blir populär.

Dessa är några senaste trenderna för julgransprydnader denna säsong. Från nya smycken till kjolar och putsning kan dekorera en julgran vara en glädje. Använd din kreativitet och se till att din julgran är en av de mest omtalade denna säsong.

Julklappar för föräldrar
Julen Wishes
Pepparkakor i en burk
JULPRYDNADER
Jul Snowflake Ornament Hantverk
Julen Icebreaker Spel
Igloos
Julfest Aktiviteter
JULGRAN
Ovanliga julklapp idéer
Topp 10 Jul böcker

Leave a Reply