Julklapp för dina kollegor

Köpa en julklapp för en kollega kan vara ganska knepigt. Å ena sidan vill du köpa något som är verkligen unikt och praktiskt, men å andra sidan, vill du inte gåvan att vara alltför personlig. En god arbetsmiljö mellan medarbetare är verkligen viktigt och skänka dem med speciella julklappar kommer att stärka vänskap och arbetsförhållande. Men medan du gör det, se till att ingen får några speciella önskemål och alla gåvor är lika. Undvik också alltför personliga gåvor som smycken, kläder och smink. Huvudtanken är att stärka den befintliga vänskap och samtidigt upprätthålla en balans mellan personlig och professionalism.

Tips för julklapp för dina kollegor

Böcker
Kända böcker och nya bästsäljare är fantastiska julklappar som du kan ge till dina kollegor och kontor medarbetare. Men du måste välja de böcker beroende på smak och tycker om dina kollegor. Du måste också se till att den berörda personen är en ivrig läsare och gillar att samla böcker. Men om du är omedvetna om de ämnen som intresserar dem, kan du även välja ett presentkort på en berömd bokhandel. Detta kommer att göra det möjligt för dem att välja sin egen bok och samtidigt kommer att befria dig från hela processen att behöva välja böcker deras intresse. Bortsett från böcker, får du dem också den senaste utgåvan av populära magasin som en GQ, för män och Vogue för kvinnor.

Skriva instrument
En bra idé som aldrig går fel i ett kontor setup är en boxas uppsättning av pennor. Detta kan ges till varje kollega till dig. På så sätt kan du också vara säker på att ingen kommer att få en bättre present än de andra. Det kommer att bli ännu bättre om du kan anpassa de pennor med gravyr dem med namnen på varje medarbetare.

Julklapp
Om du har för avsikt att vara lite kreativ här säsongen, kan du gåva var och en av dina kollegor med en miniatyr jul strumpa paket. Allt du behöver göra för detta är köpa några billiga strumpor och fylla alla dessa med innumerous små saker som små choklad paket, kakor, brownies och även presentkort. Du kan packa alla dessa i miniatyr boxar och linda dem med färgglada julen papper. Slutligen, med märkpennor och färgglada glitter, kan du skriva ner namnen på var och en av mottagarna på strumporna och dekorera dem med paljetter och Lametter. Du kan också lägga till en personlig semester meddelande eller krafsa ner en berömd jul dikt till varje av dem.

Musik-CD
Denna idé fungerar bara när du är medveten om valet och smak av var och en av dina kollegor. Därför, om du är en nykomling, blir det lite svårt och du måste göra lite forskning innan den lägger fram dem med gåvor. Detta kan göras genom att prata med dem nonchalant utan att låta dem veta din avsikt. Bortsett från musik-cd, kan du köpa ens skivor av deras favoritfilm eller en säsong av deras favorit TV-show.

Chokladask
Även om detta ibland betraktas som en vanlig gåva, kan du använda det ibland om du vet att den person som du Gifting älskar choklad. Det finns innumerous märken att välja mellan som de populära schweiziska choklad eller Ferrero Rocher godis gourmet. De kommer i tjusiga presentkorgar och är idealiska för att presenteras som julklappar.

Collector Gift
Om du vill gåva en kollega med något som inte skulle vara alltför personlig men samtidigt skulle individualiseras, kan du överväga en samlare gåva. Som till exempel, om du är medveten om att en viss kollega din gillar samla mynt av olika epoker och länder, då kan du presentera honom en unik mynt – en du vet att de inte skulle ha.

Food Basket
Skräddarsydda saker alltid lägga en speciell touch och om du är bra med matlagning, kan du förbereda en underbar jul korg innehållande ett sortiment av olika hemgjorda kakor och bakverk. Du kan även lägga ost, frukt och nötter köpt från en butik. Dessa blandade presentkorgar är det perfekta julklappar och kan göras eller beställas för var och en av dina kollegor.

Presentkort
Du kan aldrig misslyckas med ett presentkort eller ett presentkort som den person får välja sin egen gåva. Bortsett från detta, kan du presentera dem även med ett presentkort för middag för två på någon bra restaurang eller ett populärt kafé. Men det är alltid bättre om du undviker snabbmatsrestauranger eller en fullsatt mat hörnet som visar mycket liten ansträngning från din sida.

Inredning Objekt
Inredning objekt och konstverk gör stora julklappar. En unik julprydnad eller en väl vald konstverk kommer alltid att omhuldas och värdefull. De är bra för att dekorera huset och kan även användas för att organisera julfester. Visitkortshållare och namnskyltar för intresseföretagets skrivbord eller kontor dörr gör också en stor gåva. De lägger en professionell känsla till deras kontor och kommer att användas året runt.

Fitness och hälsa
Detta skulle vara ett bra sätt att visa och betona vikten av ett hälsosamt liv. I dagens liv stark konkurrens, måste du vara tjänligt mentalt såväl som fysiskt. Gifting en kollega med ett medlemskort för ett träningsprogram kommer att visa dem att du bryr dig. Du kan också ta detta ett steg längre genom att boka dem med en utsökt spa-paket eller ett sällskapsspel behandling.

Änglar Gåvor i stil
Christmas Elf Hantverk
Christmas Stories
Presentpapper Race Game
Pepparmynta Fudge
Julklappstips
Creative jul Garlands
Jul Bröllop
Julen Log Cake
Cool Julklappar
Julgran Idéer 2012

Leave a Reply