Julklapp till Brother-In-Law

Julen markerar födelsen årsdagen av Jesus Kristus. Symbolised och eternalised i rena vita snön, aptitretande wafts av cookie och den härliga doften av speciell mat, är julen en dag för kärlek, fred och en dag för gåvor. Det är den dag då alla är någon – någon som önskar och förtjänar det bästa julen kan erbjuda i form av respekt, kärlek och naturligtvis gåvor. Julen är en högtid av gåvor. En dag när du inte har råd att ignorera ens en enda själ omkring dig. Inte undra på att det fredag ​​och lördag före jul rankas de två mest trafikerade shopping-dagar på året i väst. Den allmänna tanken är att göra alla nöjda och innehåll och vad bättre sätt att göra folk glada än att ge dem exakt vad de önskar och mycket mer. När allt som Burton Hillis uttrycker det, “den bästa av alla gåvor runt någon julgran: Närvaron av en lycklig familj allt insvept i varandra”. Dock är fångsten att fastställa bästa möjliga present till alla de människor som betyder. Och även besluta julklappar till våra mammor, pappor, syskon och vänner är en relativt enklare spel, är att räkna ut presenter till släktingar anses inget annat än rocket science. Och uppgiften övertar alla herkuliska proportioner när familjemedlemmen i fråga är en bror-in-law. Men med lite tid och intresse, kan du hamna din bror-in-law favorit i rättspraxis i jul.

Julklapp Idéer för brother-in-Law

Vet din broder
Den främsta orsaken bakom vårt dilemma om presenter till bror-in-law härrör från det faktum att vi tenderar att vet mycket lite om honom. Det viktiga är att lära känna honom bättre. Förstå att till skillnad från dina syskon hade din bror-in-law inte har förmånen att växa upp med dig. Så spendera tid med honom i ett försök att lära känna honom. Spendera lite tid med din bror-in-law hjälper dig komma med utmärkt gåva idéer för honom.

Behöver Bedömning
Ju mer du umgås med din bror-in-law runt huset, desto mer kommer du att märka saker som han behöver – saker som lätt kan omvandlas till julklappar. Till exempel, om han är en fix-it-all typ och tror på lagning allt själv alltifrån rör ljus till bilen, sedan en ficka schweizisk kniv eller en bil-reparationssats kan vara dyrbara gåvor. Om han är glömsk då en digital dagbok för att hålla koll på sina möten, telefonsamtal och mer specifikt jubileum och födelsedagar kan vara perfekt.

Intressen
Gåvorna kan också vara fritids-och i-synk med hans allmänna intressen och hobbies. Till exempel skulle en X-Box för en gaming typ vara så väl mottagen som campingutrustning och andra sportartiklar för utomhus typ. Eller om han redan har en PS3 eller X-Box, kan du lägga till den till samlingen genom Gifting honom mer spel.

Grooming
Om du arbetar med en mycket bild och ser medveten person då presentkort till en favorit salong eller skönhet hydda skulle vara ett bra alternativ. En allmän dag för avkoppling på en populär spa eller någon annan skönhetsbehandling kommer också att bli väl mottagen.

Några andra allmänna alternativ kan vara:

Julklapp för Par
Julklappar för Syster-in-law
Historia Carola
Creative julklappar
Julbord Recept
Julfest Dekorationer
Julen 2012
Julen Utomhusbelysning
Hör du vad jag hör?
Julfest Drycker
Jul Klänning för flickor

Leave a Reply