Julljus

En varm, glödande, färgstarka ljus ger en speciell och unik touch till nästan varje tillfälle. Hem gjorde ljus inte bara göra oss stolta över vårt konstverk men ser fantastiska alltför när de kombineras med alla andra säsongsbetonade dekorationer. De är perfekta som julklappar också och skulle vara särskilt älskad av dem som älskar att hålla samlarobjekt. Du kan välja en enkel till mycket utarbeta design för ditt ljus beroende på din spelstyrka. Bivax är mest lämpligt att göra ett ljus som det lättare att hantera och har en nostalgisk doft till den. Emellertid är det mycket bräcklig och därmed måste användas vid rumstemperatur endast.

Du får göra ljus som enkla pelare lindade med röd sammet. För att göra dem, behöver du två rutor av vit färglösa bivax, en stor rulle med vekar och en rulle av röd sammet band, sax och lim. Ställ rutorna diagonalt på en plan yta. Skär vekarna till längden av vaxet, stoppa vaxet över veken och försiktigt rulla upp. Likaså gör varandra ljus. Tryck försiktigt på botten för att ha en platt slut att stå. Nu svepa ditt ljus med röd sammet och sittplats den med lim på kanterna. Dekorera med band och pärlor så mycket du vill.

Det finns en alternativ ljus idé här. Ta två rutor av mörkgröna bivax, vekar och en låda av silver leds eller guld leds stift. Ställ rutor på en plan yta och vik varje i halv och bryta dem på längden. Placera veken innanför kanten av vax och rulla ihop försiktigt. Tryck upp bottnarna precis som du hade gjort för den första ljuset att ha en platt ände. Sedan placera en cirkel av stift runt toppen och botten av ljuset vid regelbundna mellanrum. Du kan experimentera med vax färger, designidéer, band och andra objekt dekoration också. Lyssna på din kreativa lust. Du kan använda en liten järnek bär krans att göra ett ljus bas för dina ljus också.

Christmas Snack Recept
Julbord Recept
Christmas Sallad Recept
Julgodis Recept
Personlig Julklappar
Julen Vidskepelse
Julklappstips
Familj Julklappar
Julprydnad hantverk
Jag såg tre fartyg
Julklapp för Par

Leave a Reply