Julljus Hantverk

Julen är den mest efterlängtade festivalen för året. Jakt en perfekt present till din familj och vänner, dekorera vintergröna träd lägga mycket stress för tillfället. Bortsett från allt detta, julbelysningen lägga mer mening på dagen. A Christmas ljus är den första ljus, vilket innebär att belysningen av mörker från ett liv. Ljus belysning används som traditionell symbol i olika religioner av olika skäl. Men när du anger den till juldagen ljuset symboliseras till himlen. Ljus betyder kärlek, bön, hopp och passion. Belysningen av ljus ses också som “Kristi Ljus” av människor som tillhör den kristna tron. Du kan hitta ljus i attraktiva färger, storlekar, former och dofter för tillfället. Ljusen är tända för att påminna alla om Kristi ankomst. Ljus är också används för att dekorera julgran för den mjuka glöden, och de misslyckas aldrig med att charm någon. Det är mycket enkelt att skapa iögonfallande ljus. De lägger roligt att ditt arbete samtidigt som bearbetning ljusen för tillfället. Redskap för att göra dagen speciell genom att skapa charmiga ljus och lägga skönhet till platsen. Nedan ges är få lätt att göra julljus.

Candle hantverk för julen

Candy Jar Ljus
En lekfull glöd visas genom konservering burkar när det har en vit (eller vilken färg du väljer) koniska ljus inbäddat i semester godis. För en extra charmig presentation, hålla en tydlig cellofan påse i burken. Fyll den med lindade och oförpackade ljus säkrade med en twist slips.

Ägg Shell Ljus
Använd blåst äggskal med ett stort hål i toppen. Skölj och torka äggskal. Färga äggskalen (om så önskas) genom att doppa den i vatten och karamellfärg lösning. Håll varje förberedda äggskal i en eggcup och fylla det till ¼ av toppen med en förankring medium du väljer. Förankringen mediet kan vara vaxljus eller färgat vax sand att stadigt hålla en födelsedag ljus. Placera en födelsedag ljus i mitten så att den kan användas som en veke för att bränna ner.

Julljus
Ta en mjukpapper och skär den i små rutor. Nu doppa rutorna med flytande stärkelse och tillämpa den på utsidan delen av burken (något överlappande rutorna). Låt det torka helt och sedan placera en te ljus i burken. När du tände ljuset kommer ljuset lysa igenom den färgade silkespapper. För extra charmig utseende, kan du strö glitter på burken när papperet fortfarande är våt. Du kan också limma ett band / spets runt basen av burken och fäst några små guldstjärnor.

Julljus Ringar
Välj en tall krans av ditt val och vira den runt basen av ljuset. Vrid tråd och lim på vissa tallkottar. Storleken av tallkottar kommer att bero på storleken av ringen du har förberett. Du kan använda små tallkottar för koniska ljus och en normal storlek för en tre-veke pelare ljus. Nu limma på tre eller fyra julstjärnor blommor något uppåt. Du kan också hänga små glaskulor och använda alla olika färger som du väljer. Gör tre kluster så att den tillför charm till sitt utseende.

Grön Julklappar
Julklappar för mormor
Christmas Potpourri Hantverk
Julen Treasure Hunt Lista
Christmas Float Idéer
Första Noel
Jul Bröllop
Julen Vidskepelse
Billiga julhandeln
Jul Klänning
Ukrainska Carola

Leave a Reply