Ovanliga julklapp idéer

Julen är den årstid för utbyte av kort och presenter. Människor organiserar partier på sina hem och bjuda in vänner och släktingar för en sammankomst. Du måste ha utbytt flera traditionella presenter på julen som mat gåvor, gåva korg, ljus set mm Prova att göra något annorlunda den här julen och gåva dina nära och kära något ovanligt. Du kan gåva något av dina gäster val och dekorera den för att ge en jul utseende. Gåvor förväntas saker på julen, men om dessa skiljer sig från de normala traditionella föremål som de blivit mycket mer imponerande. Vi ger dig några av de ovanliga julklapp idéer som kommer att göra ett utmärkt överraskning för dina gäster.

Unika julklappar

Jul kuponger
Med den kommande julen, har du ett dussin saker att handla. Du kan gåva dina gäster med shopping kuponger som de kan använda för shopping under julen. Sätt kuponger i en liten påse med en cut-out av Santa Claus klistras i mitten. Du kan också fylla påsen med kakor och godis eller kanske vara med några blommor.

Trip-paket
Om du vill gåva en gäst som hade alltid funnits där för dig, något speciellt, kommer ett resepaket låter intressant. Detta, naturligtvis, är en dyr gåva och kan presenteras endast för ett begränsat antal personer. Gör din gäst känna hans / hennes betydelse i ditt liv genom att presentera en resa kupong till honom / henne. Ta reda på en plats, som han / hon hade längtat att besöka för en lång tid. Sedan bokar biljetten och en kort semesterpaket till platsen för att överraska honom / henne på julafton. Linda kupongen med en ljus rött band och limma en liten stjärna på kuvertet för att markera den som julklapp till din gäst.

Elektroniska gåvor
Elektroniska prylar är en integrerad del av dagens liv. Dessa kan göra en ovanlig julklapp idéer. Mobiltelefoner, iPod, miniräknare, strykjärn, blandare, system musik och kameror är ganska överkomligt. Ha kunskap om din gäst val och presentera dem de elektroniska varorna.

Designer Kläder
Personlig designkläder med jultema kan vara en annan bra val för ovanliga julklapp. Köp kläder från ett märke av din gäst val och anpassa den genom att prägling korta meddelanden för att förmedla din känsla. Du kan också skriva julen meddelanden på dessa kläder eller kan vara mer innovativa sätta några roliga meddelanden på den.

Designer Smycken
Om du Gifting en dam står smycken näst inget annat alternativ. Gåva en ring, halsband, armband, nyckelring och sådana poster att se henne ta emot den med full njutning. Du kan be butiken för gravering den inledande hennes namn i prydnad, vilket gör det mer personligt. Du kan sätta prydnad i en liten korg med full av godis, kakor och hennes favorit blommor och gåva henne på julafton. Wrap ett rött band runt korgen för att låna en jul utseende till gåvan.

Hobby Gift Basket
Ta reda på din gäst favorit hobby och present honom en korg med tyger av sin hobby. Din gäst kommer inte bara att bli förvånad, men också väldigt rörd av din oro och omsorg. Om, till exempel, älskar din gäst gardeneing, presentera honom en sällsynt växt som en blommande kaktus, vintergröna blommande växt etc. Antag, han är en passionerad golfspelare, gåva honom / henne en personlig golfboll och tee. Även är medlemskap för en golfklubba en utmärkt idé att behaga honom / henne.

Målning
Om din gäst har en konstnärlig blandning av sinne, tänk på att presentera honom en härlig målning med jultema. Du kan måla det själv eller köpa en från någon butik. Se till att du får en tavla med julen ämne som jultomten, renar, elf, snögubbe etc. Gå för några unika målningar som har dessa teman men har en distinkt behandling av föremålet.

Julen minnen
Dela några minnen med dina nära och kära i jul. Du kan åter vårda minnet av en speciell händelse med dina nära och kära. Du kan göra en samling av bilder från din gäst barndom, rama en bild du tog på semester med din gäst, göra en skrot bok, skapa en personlig karta med markörer som visar de platser du har varit som ett par eller en familj, och många andra sådana saker. Du kan också rama in bilden av din förra julen med din gäst och skriva ett personligt meddelande på den. Dessa gåvor kommer att uppdatera dina gyllene minnen och stärka relationerna.

Plockmat recept för julen
Hör du vad jag hör?
Julen leksaker
Christmas Dessert Recept
Julfest Teman
Christmas Place Card Holders
Julpyssel 2012
Sanningen om Jesu Kristi födelse
Julen Frukost Recept
Barn Julfest
Cathedral Windows

Leave a Reply