Renar Namn Julspel

Santa och hans nio renar har alltid varit en fascination, föremål av förundran för barn runt om i världen sedan decennier. Bilden av Santa ridning på en flygande släde dragen av hans team av nio renar att leverera gåvor till barn har funnit plats i tusentals böcker och romaner alla runda. Många filmer har bildats, fabler har fått höra och bilden har varit så mycket populärt att nämna Santa och hans renar blir oundvikligt när man talar om julen och vintern i allmänhet.

Ursprunget till tomtens renar kan spåras tillbaka till den berömda dikten “The Night Before Christmas” av Clement Clarke Moore.
Snabbare än örnar hans Coursers de kom,
Och han visslade och ropade, och call’d dem vid namn: nu! Dasher, nu! Dansare, nu! Prancer och Vixen,
ON). Komet, på! Cupido, på! Donner och Blitzen;

Detta är frasen som gav upphov till de legendariska renar Santa Claus, Dasher och dansare, Prancer och Vixen, Comet och Cupid och Dunder och Blixem. Dunder och Blixem senare ändrades till Donner och Blitzen. Ursprunget till sista renen spåras till den populära julsång “Rudolf med röda mulen”.

Ett antal Julspel har utvecklats baserat på dessa legendariska varelser, som är mycket populär bland massorna. Människor i alla åldrar och av olika tänkesätt kan spela dessa spel. Dessa spel lägga till spänning och entusiasm av publiken och är ett utmärkt sätt att peppa upp en julfest. Tre sådana populära spel ges i artikeln nedan. Alla dessa spel är mycket enkel att förstå och lätt att utföra.

Hur man spelar renar Namn Julspel

Gissa The Reindeer

Creative jul Garlands
Christmas Sallad Recept
Julpyssel 2012
Juldekorationer 2012
Jul Klänning
Julljus
Julgran Decorating spel
Julen Crepes
Julpartiinbjudan Lydelse
Julklappar för små flickor
Top Ten julklappar

Leave a Reply