Topp 10 Jul böcker

“Bäst av en bok är inte tanken som innehåller, men tanken som det antyder, precis som charm musiken bor inte i tonerna men i ekot av våra hjärtan.”Oliver Wendell Holmes. Citatet förklarar vikten av böcker i våra liv. Det sägs ofta att ett rum är inte komplett om det inte finns böcker i den. Böcker är inte bara ett stort företag men också ge anrikning i alla former. Att läsa är att sväva på himlen av fantasi och att se världen ur ett annat perspektiv. Det är som en resa till större höjder av kunskap och kompetens. Läsa bok varje dag och vid varje tillfälle är en stor vana men mer ofta än inte vi slänger böcker åt sidan för tillfället finns någon större tillfälle eller fest. Vi skulle hellre parti än märkas som tråkigt eller dorks genom att läsa. Vad vi inte vet är dock att genom att läsa på festivaler som jul, kan vi göra hela “julig” sak mer romantiskt och vackert. Läsa på julafton kan göras en ritual som och det är säkert ett trevligt sätt att tillbringa tid kvalitet familj tillsammans. Du kunde gosa med dina nära och kära nära den öppna spisen och läsa högt de böcker baserade på julen. Läs vidare för att veta de bästa tio böcker om julen kan du läsa och njuta.

Bästa Böcker på julafton

10. The Box of Delights – John Masefield
Även om “Box of Delight” är avsedd för barn, skulle det fungera som en fröjd för vuxna också. En fantasi roman om vaktar en “magisk låda” anförtros en tonåring kommer att hålla dig på tårna till slutet. Äventyr Kay Harker och hans återkomst från internatskola kommer att förtrolla dig till slutet. Det är en magisk läsning, särskilt om du vill läsa dina barn. Den underbara beskrivning och fantastiska berättande av olika eskapader Harker gör det till en intressant läsning för julnatten.

9. Den mest stora berättelse-Fulton någonsin Oursler
Denna bok berättar historien om Jesus Kristus, där författaren har ingjutit Nya testamentets evangelier med livet, pryder det dem med sin detaljerad beskrivning. Boken har på alla sätt visade rättvisa skrifterna hela, men med ett fiktivt berättande. Författaren har lyckats föra in den verkliga kärnan i den välvilliga men kraftfulla Guds Son och hans uppdrag mitt i politiska, religiösa och sociala kaos i början första århundradet. Boken gör många människor och lyckas förmedla de tidlösa budskap.

8. The Gift av magina – O. Henry
Denna korta berättelse gör för en underbar läsning, särskilt om du läser till din älskade. Denna berättelse om en man och hustru som går till varje del för att köpa hemliga presenter till varandra och hur de inte tveka att delen bort med sina mest älskade ägodelar för att kunna ge en gåva är en otrolig läsning. James och hans fru Della älskar varandra och trots det dåliga ekonomiska villkor, de går så stor utsträckning att köpa julklapp till varandra. I bräckliga ekonomiska läget i världen, kommer historien inte bara fungera som en trevlig läsning, men kommer också att medföra både dig närmare.

7. Krymplingar Lamb-Max Lucado
Josua Lammet är förlamat vilket gör honom till en ensamvarg i stallet. Berättelsen berättar hur hans tårar av ensamhet tur att glädje, men på grund av hans skillnad, får han vara där när Jesus är född! Detta är en blandning av det klassiska konsten med en överraskning slut, denna upphandling historia kommer att hjälpa alla barn ser att Gud har en mycket speciell plan för sina liv.

6. The Polar Express-Chris Van Allsburg
Detta berättar historien om en ung pojke som på julafton går till sängen bara för att vara en del av magi tåg som kallas Polar Express som kommer till Nordpolen. När tåget når Nordpolen finner pojken många tomtar stod där för att vinka Santa bye för sin julen resa. Pojken finner sig vara tur att handplockas av Santa att få den första gåva jul. Att veta att han kunde välja från något, frågar pojken för en vacker klingande klocka från Tomtens släde. Pojken placerar klockan i fickan på hans mantel, och alla barnen titta på Santa tar av för sin årliga leverans. Senare på tåget, upptäcker pojken att klockan har fallit igenom fickan. Till hans förvåning finner hans syster en liten gåva förpackade, gömde sig under busken för juldagsmorgonen. De tycker att det är samma klocka i presentförpackning. De båda glädjas och hålla ringer klockan, lyssna på sin vackra ljud. Men deras föräldrar inte kan höra klockan sound som innebär att bara de människor som tror på Santa kunde höra ljudet.

5. En Wintry Night-Ruth Bell Graham
Historien berättar hur en skadad berg pojke, fångad i en snöstorm på julen, tas in av en kvinna som bor i ett timmerhus, hjälpte pojkens farfar bygga år tidigare. Efter snowbound paret blir bekanta och farfar underrättas om pojkens vistelseort, lanserar kvinnan i en talande för julen berättelse-börjar med skapelsen och slutar med uppståndelsen. Den dubbel-spreaden Julkrubba befaller verkligen uppmärksamhet, särskilt slagyta den unga flickan Anna, som har kommit för att se Kristus barnet.

4. The Christmas Box – Richard Paul Evans
Berättelsen handlar om ett ungt par, Richard och Keri som accepterar stånd att ta hand om en ensam änka, Maria Parkin i hennes livlig viktoriansk herrgård. Som julen närmar sig, blir Maria orolig Richards besatthet framgång och misslyckande att få tid för familjen. Fast hon uppmanas att ompröva sina prioriteringar som han lite heeds till dess på sin döda säng Maria avslöjar hennes hemliga sorg. Det finns ett starkt budskap om kärlek som ligger under historien.

3. Den bästa julen Pageant Ever – Barbara Robinson
Det var alltid samma julen berättelse från Bibeln fått höra varje år. Medan Alice Wendleken är alltid Maria, är Elmer Hopkins, son till prästen, alltid Josef varje gång. Men i år som ändras. Det var när vanligt regissör, ​​Helen Armstrong bröt benet som hemmafru Grace Bradley steg upp för att styra. Detta är dåliga nyheter för sina barn, Beth och Charlie, som alltid i tävlingen, men aldrig vill vara, liksom hennes make Bob, som sätter sin bästa insats på att stanna hemma för tävlingen. Men bara att få saker värre Herdmans (Ralph, Imogene, Leroy, Ollie, Claude och Gladys), som anses de värsta barnen i världen, lär sig om pageanten. Herden visa upp och få alla ledande roller eftersom ingen vill vara någonstans nära dem. Under veckorna fram till showen alla repetitionerna är en katastrof. Och precis som det ser ut som pageanten skulle vara hemskt också, de Herdmans verkar dra sig samman för att förvandla det till den bästa julen Pageant någonsin.

2. Hur Grinchen stal julen-Dr Seuss
Grinchen, vars hjärta är två storlekar för små, hatar Who-Villes semester firande, och planerar att stjäla alla presenter för att förhindra julen från att komma. Till hans förvåning, kommer julen ändå, och Grinchen upptäcker den sanna innebörden av semester.

1. A Christmas Carol-Charles Dickens
A Christmas Carol är en av de finaste romaner av Charles Dickens och en av de klassiska och måste läsa för julen. Detta viktorianska moralen berättelse berättar en makt-packade berättelse om människan och dess förmåga att förändra sig för gott. Den består av allt-inspiration, humor, känslor och väver en berättelse om en gammal och bitter girigbuk och hans djupa frigörelse. Ebenezer Scrooge är en hoarder av rikedom och håller allt icke-monetära med förakt. I enlighet med den musikaliska analogi av titeln, A Christmas Carol, delar Dickens hans litterära verk i fem “tunnstav” i stället för kapitel lägga till lite humor och musik till arbetet.

Julen Utomhusbelysning
Roliga Julklappar
Silent Night!
Julklappar för Brother
Julpyssel för småbarn
Corporate Julklappar
Julen Brunch Recept
Julklappar för pojkvän
Julpartiinbjudan Lydelse
Bird House julgran prydnad Craft
Pass The Stråkar Game

Leave a Reply